Incendiu la Slobozia Conachi. Două magazii de la o brutărie, distruse de flăcări

Incendiu la Slobozia Conachi. Două magazii de la o brutărie, distruse de flăcări
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Intervenție de urgență, vineri după amiază, a pompierilor gălățeni în localitatea Slobozia Conachi, unde a luat foc o magazie aflată în curtea brutăriei. Inițial, la fața locului au intervenit sătenii din localitate, coordonați de primar și de preotul din sat. Pericolul era foarte mare mai ales că în zonă era și un generator, dar și mai multe bidoane cu motorină, iar oamenii s-au temut de o oxplozie.

La fața locului au ajuns două autospeciale ale ISU galați, care, după două ore au reușit să stingă incendiul. Din păcate, flăcările s-au extins la încă o magazine, dar și la un grajd din curtea învecinată brutăriei.

”Au ars două magazii ale brutăriei, iar focul s-a extins și la un grajd. Pagubele se ridică la 40.000 de lei, dar au fost salvate bunuri în valoare de 100.000 de lei, flăcările fiind ținute la distanță de brutărie și de casa din vecinătate”, ne-a explicat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

În urma verificărilor de la fașa locului, pompierii au stabilit că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un scurt circuit la instalația electrică din una dintre magazii.

Citit 5092 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 August 2017 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.