Furtună la Galaţi

Furtună la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Furtuna înregistrată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în municipiul Galaţi a provocat căderea mai multor arbori pe case individuale. Din fericire, nu au fost înregistrate victime şi nici pagube semnificative.

Potrivit şefului SADP Galaţi, Eduard Grosu, în cursul nopţii de sâmbătă şi al dimineţii de ieri, s-a intervenit la cinci adrese, unde copaci uscaţi au căzut pe acoperişurile caselor sau pe stradă, blocând traficul.

“S-a intervenit pe Războieni, la nr. 61, unde un copac a căzut pe o casă. Nu s-au înregistrat pagube, însă copacul va fi îndepărtat luni, pentru că trebuie ca proprietarul unei maşini de acolo să-şi mute autovehiculul. S-a mai intervenit pe Caragiale nr. 62, unde este un copac care nu s-a prăbuşit încă, dar prezintă pericol, motiv pentru care vom interveni luni”.

„ Am mai avut intervenţiipe Radu Negru, colţ cu Lozoveni, unde tot aşa, a căzut un copac pe o casă,  pe Universităţii colţ cu Domnească, în apropierea sediului PNL, unde un tei a picat pe stradă şi pe lângă primărie, unde un nuc a căzut, în apropiere aflându-se şi conducta de gaze naturale. Pentru acest lucru a fost alertată şi o echipă a Distrigaz, pentru a se verifica dacă există pericol de explozie”, a declarat Eduard Grosu.

Şi în judeţ s-au înregistrat probleme din cauza furtunii, mai degrabă din cauza vântului puternic, decât a ploii căzute.

Potrivit directorului Electrica Galaţi, Iulian Aramă, în cursul nopţii, patru echipe Electrica au lucrat la remedierea avariilor liniilor de înaltă tensiune.

Duminică dimineaţă, o echipă a Electrica lucra în continuare la o avarie a liniei electrice Bereşti-Suceveni, avarie care a avut ca rezultat întreruperea furnizării energiei electrice în opt localităţi din judeţ. Potrivit estimărilor directorului Electrica, în două ore avaria urma să fie rezolvată.

Citit 1599 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.