Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi, avându-i în componenţă inclusiv pe directorul sportiv Sorin Haraga şi antrenorul secund Eugen Baştină, a susţinut, joi, 14 septembrie, un meci demonstrativ la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, în compania liceenilor de aici. Cu această ocazie, a avut loc prima prezentare publică a trofeului de campioană şi cel al Supercupei, câştigate în 2011, la o zi de la readucerea lor în Galaţi. Trofeele au fost aduse în faţa liceenilor de doi dintre fotbaliştii care le-au obţinut acum şase ani şi care sunt şi acum jucători ai Oţelului, Adrian Sălăgeanu şi John Ibeh.

Apoi, la revenirea la stadionul Oțelul, Adrian Sălăgeanu le-a reașezat în vitrina de la tribuna oficală, locul în care au fost expuse de la câștigarea lor și până la plecarea celor de la falimentata FC Oțelul SA de pe această arenă. Emoționantul moment poate fi văzut în imaginile video de mai jos.

Citit 2977 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 19:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.