Testează-ţi cunoştinţele, la singurul CONCURS de profil din Galaţi!

Testează-ţi cunoştinţele, la singurul CONCURS de profil din Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Galaţiul este al doilea oraş din România, după Bucureşti, în care competiţiile de cultură generală au devenit deja o tradiţie. De mai mulţi ani, graţie pasiunii unui grup de entuziaşti, în oraşul nostru este organizat, săptămână de săptămână, un astfel de concurs.

Astfel, dacă ştiţi deja care este capitala Australiei sau dacă sunteţi curios/oasă să o aflaţi, ori dacă vreţi să cunoaşteţi numele biologului care a descoperit grupele sanguine, în fiecare miercuri, de la ora 19,00, puteţi petrece două ore de neuitat, alături de ceilalţi pasionaţi de cultură generală din Galaţi şi din Brăila.

Concursul se organizează în "Daily Pub" (lână Parcul "Eminescu"), iar înscrierile se fac printr-un comentariu lăsat pe pagina de Facebook a concursului, Game of Trivia. Vă puteţi lua şi prietenii, deoarece competiţia se desfăşoară pe echipe formate din doi până la şase membri. Veţi avea de răspuns la şase seturi a câte zece întrebări, alese din domenii dintre cele mai diverse: artă, ştiinţă şi tehnică, sport, istorie, geografie, mitologie, divertisment etc.

Citit 3077 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.