Tableta Samsung Galaxy Note 8.0, disponibilă şi în România

Tableta Samsung Galaxy Note 8.0, disponibilă şi în România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noua tabletă Galaxy Note 8.0 de la Samsung este disponibilă şi în România începând din această lună, după ce, în aprilie, dispozitivul a fost dezvăluit oficial în cadrul Mobile World Congress, a anunţat, marţi, Samnsug Electronics România, importatorul mărcii sud-coreene pe plan local.

Tableta de opt inci oferă utilizatorilor funcţii adaptate unui stil de viaţă activ, inclusiv opţiuni multi-window, pentru împărţirea ecranului portabil, acces la nenumărate aplicaţii live, dar şi o nouă generaţie S Pen.

Terminalul de la Samsung este conceput pentru a stoca şi gestiona datele personale şi profesionale ale utilizatorului, fiind, de asemenea, prevăzut cu un conţinut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicaţia Awesome Note, introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, dar şi multiple modalităţi de a lua notiţe, inclusiv Memo, Jurnal şi liste Must-remember.

Cu ajutorul aplicaţiei Flipboard, pot fi accesate ştirile şi noutăţile din reţelele sociale, în timp ce, prin intermediul dispozitivului S Pen, utilizatorii pot vizualiza o serie de materiale fără a atinge ecranul tabletei.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în tehnologie, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde de dolari. Compania are 236.000 de angajaţi în 79 de ţări.

Citit 1820 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2013 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.