INTERVIU/ Şeful IPJ Galaţi, cms. Dănuţ Lefter: "Trăim într-un judeţ în care se poartă bâta şi cuţitul"

INTERVIU/ Şeful IPJ Galaţi, cms. Dănuţ Lefter: "Trăim într-un judeţ în care se poartă bâta şi cuţitul"

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
17 comentarii

* Tâlharii şi bătăuşii nu îşi mai fac de cap atât de mult ca în alţi aniEvaziunea fiscală a explodat, iar afacerile cu pâine au devenit aproape la fel de negre precum cele cu droguri


Cât de sigur este acum Galaţiul? Au motive oamenii să se teamă a mai ieşi noaptea din casă?
 
Pot spune că nu, pentru că ne-am concentrat masiv pentru prevenirea faptelor cu impact major asupra siguranţei fizice şi psihice a cetăţeanului şi asta s-a văzut clar. Am acţionat mai ales pe linia confiscării de arme albe. E vorba de specificul judeţului, foarte greu din punct de vedere judiciar. Trăim într-un judeţ în care se poartă bâta şi cuţitul. Avem de exemplu creşteri la vătămări corporale grave, dar scăderi la loviri şi alte violenţe.
 
Au fost anul acesta şi câteva omoruri comise în stradă. Ar fi putut fi prevenite?
 
Din păcate, anul acesta, în primele nouă luni am avut trei omoruri în stradă, toate cu autori cunoscuţi. Omorurile au avut loc între persoane care se cunoşteau. Luăm ca exemplu un omor petrecut pe o stradă din Micro 19. Ei se bătuseră în cartier cu trei zile înainte pentru motive nesemnificative, schimburi de replici. Cel bătut a venit apoi cu încă doi şi l-au bătut pe celălalt. L-a lovit cu o bâtă în zona capului, a stat vreo săptămână în comă şi a murit. Sunt fapte care nu au la baze acţiunile unor grupări organizate, găşti de cartier, care să poată fi prevenite prin acţiunile noastre.
 
Dacă tot a venit vorba de răzbunări, îşi mai fac simţită prezenţa grupările de cartier?
 
Nu mai sunt grupuri infracţionale în oraş, oricât ar zice unii şi alţii. Au fost cazuri când am scos toată poliţia municipiului în stradă când am avut informaţii că unii şi alţii care se pretind a fi locotenenţii unor foste personaje ar fi vrut să se bată de la chestiuni relativ minore, fără potenţial de a degenera pe termen lung, dar care ar fi putut avea consecinţe grave. Odată prevenit un asemenea incident s-a prevenit şi producerea unor evenimente nedorite.
 
Cum s-ar explica reducerea, per ansablu, a gradului de pericol stradal?
 
Explicaţia scăderii ar fi o prezenţă sporită în stradă, pentru că acum am dublat patrulele cu Poliţia Locală şi se vede, indiferent de pregătirea lor, dar şi acţiunile pe care le facem pe linie de violenţă. Dacă noi îi găsim cu cuţite, putem preveni fapte foarte grave. Odată că le confiscăm, iar în al doilea rând ei automat intră în baza de date prin dosarele penale şi nu mai riscă. Aceste acţiuni sunt mai importante decât pare. Dacă nu le facem, scade gradul de siguranţă, creşte numărul de fapte şi implicit numărul de dosare. 1200 de poliţişti cât sunt în judeţul Galaţi par mulţi la prima vedere, dar luat pe structuri, sunt puţini, iar numărul de dosare pe cap de poliţist devine astfel foarte greu de gestionat.
 
Aţi făcut în ultima vreme multe controale pe linia legalităţii din domeniul morărit şi panificaţie. Cât de ”albă” e pâinea pe care o mâncăm?
 
Ultimul control l-am făcut vineri, când am verificat vreo patru fabrici şi circa 60 de magazine. E un domeniu unde se face foarte uşor evaziune, chiar dacă aparent la un control, îi depistezi cu sume mici. Adunate aceste sume ajung la sume colosale, dar trebuie dovedit faptul că nu sunt evidenţiate în contabilitate. Acum e şi mai greu, pentru că nu putem singuri. Trebuie să vină Finanţele, iar Garda Financiară s-a reformat. Totul se face din facturi şi organele fiscale ar trebui în primul rând să fie alături de noi la aceste controale. Este foarte greu de documentat evaziunea în domeniul panificaţiei. Câştigurile, la negru, ale unei fabrici de pâine, sunt mai mari decât din vânzarea de cocaină. Am avut semnale în zona unor magazine care nu voiau să mai cumpere cu factură, pentru că aveau distribuitori care le dădeau fără factură!
 
Cât de tare credeţi ca va afecta reformarea Gărzii Financiare munca de constatare a infracţiunilor economice?
 
De la începutul anului a fost bine, pentru că am avut creşteri pe infracţiuni economice constatate, adică trimise în judecată, cu 17,59 la sută. La fel şi pe linia evaziunii fiscale, unde numărul constatărilor a crescut cu 138 la sută. Avem 1.321 de dosare şi suntem pe locul doi în ţară, dar odată cu reformarea Gărzii Financiare va fi greu să mai muncim la sesizări. Acum lucrăm ca să scoatem dosarele: sechestru, trimitere în judecată, etc. Este foarte greu, pentru că un poliţist de la Economic are în medie 80 de dosare şi sunt 26 de lucrători. Pentru o muncă calificată e puţin.
 
Anul trecut, locuinţele gălăţenilor au fost intens vânate de hoţi. Cum e anul acesta?

Au scăzut furturile din locuinţe, dar au crescut cele din autoturisme. Ca o particularitate, furturile de auto pe leasing au cunoscut o creştere cu 40 de sută pe infracţiuni constatate. Pe de altă parte pot spune că ne confruntăm cu foarte multe furturi mărunte, care încarcă artificial atât infracţionalitatea sesizată, deci volumul de muncă, cât şi statisticile. Este vorba despre furturile mărunte de pe rafturile magazinelor de genul un spray, o brânză topită, sau cele din Combinat. Pentru o ţeavă metalică să spunem descoperită în sacoşa unui angajat la poartă şi pentru care noi suntem sesizaţi, este un volum de muncă considerabil, iar finalitatea e minimă, în sensul că respectivul primeşte doar o sancţiune disciplinară, iar pe linie penală este scos de sub urmărire pentru că prejudiciul este foarte de mic. Dar există acel volum de hârtii şi cercetări care trebuiesc făcute, care cad fix în sarcina poliţiştilor. Avem creşteri pe această linie cu 22 la sută.
 
Este populaţia mai educată când vine vorba de a preveni? Care este efectul real al campaniilor cu rol strict preventiv derulate pentru cetăţeni?
 
Meritul adevărat al activităţilor preventive, campaniilor, se vede cu adevărat în şcoli. Copiii sunt receptivi. În rest, în rândul populaţiei, indiferent că e pe stradă, la asociaţii de proprietari sau cu alte grupuri ţintă,  rezultatele sunt destul de slabe, în sensul că oamenii nu prea învaţă din ele. Exemplu stau înşelăciunile prin metodele ”Accidentul” şi ”Premiul”, care au făcut foarte multe victime şi au produs prejudicii extrem de mari. Le spui, le oferi sfaturi, îi înveţi ce să facă când primesc astfel de telefoane, şi tot ajung aici şi fac plângere, pentru că iau plasă şi îşi dau seama după ce dau banii. Dovada e că am avut recent un deţinut din penitenciar într-unul din dosarele de înşelăciune care reuşise să-şi cumpere Audi A4 cu banii câştigaţi. Nu ştiu ce mai poate fi spus aici.

Citit 8382 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2013 11:26

17 comentarii

 • postat de Radu de Galati Joi, 24 Octombrie 2013 17:06 220.239.171.*** Link la comentariu
  0
  3

  Se pare ca doamna militian Mariana Constandache a facut acest interviu doar ca sa-i faca putina publicitate lui "sefu"? Oare cata spaga a luat pentru acest interviu cu poza? Va mirati ca traim asa cum traim si ca atunci cand apelezi la Politie esti tratat ca un infractor ? Daca presa il linge atat, sefii ce-or sa-i zica?

  Raportează
 • postat de cet.xzy Miercuri, 23 Octombrie 2013 11:05 5.13.172.*** Link la comentariu
  0
  2

  E prea tanar pentru o functie asa de mare.La varsta lui altii la armata abia au gradul de capitan .El e deja lt.col.cand cei cu gradul asta erau putrezi de atata caprarie.Poate nu stiti multi ca e ginerele fostului militian GOIA ,fost sef la arme la IPJ si ultima data inainte de pensie sef la Tecuci.Si de aici deduceti restul... ! Cine era primar acolo...din ce partid...etc.

  Raportează
 • postat de Un cetatean Marți, 22 Octombrie 2013 23:25 82.137.11.*** Link la comentariu
  0
  1

  Asa cum am anticipat, niciun comentariu laudativ de-a lungul celor 24de ore de cand s-a postat acest articol. Cel mult cateva scuze palide... Ai inteles acum, bre nea Leftere caree problema lu' matale? Ia-ti , bre, un fes sau in cel mairau caz o sapca... Ca aia se poate apuca de cozoroc ca sa fie scoasa des si repede cand e cazul de-o umila plecaciune.Cu palaria asta prea mare tre sa stai mereu in mana, sa nufiiluat pe nepregatite cand trece vreun sef mai mare... Si te vede lumea ca ai capul gol...

  Raportează
 • postat de rodi Marți, 22 Octombrie 2013 21:27 5.13.195.*** Link la comentariu
  1
  6

  trimiteti subalteriii pe strazi atit ziua cit si noaptea ca sa avem siguranta ,sa patruleze deoarece pentru asta sint platiti din buzunarul nostru

  Raportează
 • postat de plutonier capsuna Marți, 22 Octombrie 2013 21:15 5.13.202.*** Link la comentariu
  1
  4

  d-le sef de politie danut lefter are o mare calitate, aceeia de continuator a unei familii de militieni si politisti cu mari merite inainte si dupa 90. el oricum nu poate rasturna muntii, el e in sistem. in rest, un om ok. il vreti pe comisarul miclovan sau Moldovan? uitati-va la filmele lui nicolaescu. in tara asta nici musca nu biziie daca politicul nu vrea asta. asa ca vedeti adevaratii vinovati, omul e ok dar trebuie sa cinte in corul sistemului. altfel zboara a doua zi. ce e greu de inteles?

  Raportează
 • postat de MAI TAIE DIN ELE DALE DRACULUI Marți, 22 Octombrie 2013 15:47 93.118.196.*** Link la comentariu
  4
  3

  ca sa dai lege pt motorete cu pedale cu max 45 la ora si 49 cm , sa aiba asigurare rca, revizie tehnica ,rovinieta,permis de conducere, mi se pare de domeniul sf, casca obligatorie, vesta reflectorizanta , si o varsta minima obligatorie de 16 ani erau suficiente pt bicicleta cu motor , nu s-a o pui ca autovehicul

  Raportează
 • postat de cristea Marți, 22 Octombrie 2013 15:24 5.13.164.*** Link la comentariu
  1
  12

  POLITICIENII DE 24 ANI VOR CA POLITIA SA FIE SUBJUGATA LOR SI RUSESTE DACA POPULATIA TACE.
  1 gardienii publici i.-a transformat peste noapte in politie locala o parte dintre ei
  a u lucrat in combinat buni meseriasi doar atit eventual ceva paza la primarie si
  si proprietatile acesteia sub denumirea de GARDIENI PUBLICI.DA
  2 NICA A BAGAT PESTE NOAPTE IN POLITIA NOTIONALA MII DE OAMENI FARA PREGATIRE SPECIFICA POLITIEI
  REZULTATUL SE VEDE SI VA CONTINUA DEOARECE SUNT OAMENII LOR
  3 dac politia nationala s-au o parte din aceasta ajunge sub comanda primarului cetateanul de rind va suferi chiar si atunci cind are dreptate ca asa vrea primarul subalterni si neamurile acestora MAI ALES COPII LOR

  Raportează
 • postat de UN OM SINCER SI MAHNIT; Marți, 22 Octombrie 2013 15:19 79.116.101.*** Link la comentariu
  2
  8

  TOT RESPECTUL PENTRU TOATE COMENTARIILE FACUTE SI IN MOD DEOSEBIT CELUI CARE A SEMNAT,,GALATEANUL';; JOS PALARIA; INCA ACEST ORAS MAI AU OAMENI CARE STIU SA GANDEASCA; TOT RESPECTUL MEU; TOTI , PRIN COMENTARII;E DV. ATI SPUS REALITATEA; DA; PENTRU ACEST TANAR SEF DE INSPECTORAT JUDETEAN, ESTE PREA MARE PALARIA; EL ESTE DOAR O MARIONETA A CELOR CU STATE VECHI DIN POLITIE; SUNT VESNICII ,,MILITIENI'' , CARE SE CONSIDERAU ZEII PAMANTULUI; ACELASI LUCRU SE INTAMPLA SI ACUM; STAU SI DORM PRIN BIROURI, IAR CAND NU AU CHEF DE SOMN, MERG LA FACUT PIATA CU MASINILE INSTITUTIEI, MERG PRIN BARURI( SA FIE INTRODUSA TINUTA OBLIGATORIE IN M.A.I) SA VEDEM DACA ISI MAI PEMIT SA STEA PRIN RESTAURANTE IN TIMPUL PROGRAMULUI SAU PRIN GARSONIERE UNDE TOT FELUL DE TINERE PROSTITUATE LE OFERA TOT FELUL DE SERVICII( TOT IN TIMPUL PROGRAMULUI; IN ACEASTA TARA NU SE V-A SCHIMBA NIMIC, DACA NOI CETATENII NU LUAM ATITUDINE; EI, ACESTI MILITIENI TREBUIESC RECICLATI;

  Raportează
 • postat de VLAD TEPES Marți, 22 Octombrie 2013 11:58 87.57.99.*** Link la comentariu
  1
  3

  DANUT LEFTER aceasta ,palarie; de sef este prea mare pentru capul tau,nu ai conduita si priceperea necesara pentru a conduce o asemene institutie.MARE ATENTIE INTR-O ASTFEL DE FUNCTIE INGANFAREA SI ,ABURII; SEFIEI SUNT DAUNATORI PENTRU COLEGI !

  Raportează
 • postat de Ipate Marți, 22 Octombrie 2013 10:07 5.13.204.*** Link la comentariu
  0
  3

  Stimata redactie va comunic ca ma-ti cenzurat,este vorba doar de un cuvant(fleacuri se citea) dar tot cenzura se numeste.In acest caz nu ma astept sa apreciati faptul ca m-am semnat in clar,nu cu peudonime cum fac alti distinsi cititori ai ziarului dumneavoastra.

  Raportează
 • postat de GALATEAN Marți, 22 Octombrie 2013 10:02 78.96.254.*** Link la comentariu
  0
  15

  Sigur nu pot fi cuprinse toate aspectele negative intrun singur articol de ziar.Nu bata si cutitul sunt pe primul loc in Galati, acestea avand cauza principala in sfera politicului:locuri de munca in primul rand ca sa-i dai cetateanului motivatie de trai decent si sa nu se mai gandeasca la fapte antisociale.Cum bine s-a spus, faptele de coruptie sunt pe primul loc la Galati CARE DEPIND TOT DE POLITIC.As fi dorit ca in acest articol interviul sa fi fost luat in tandem si cu un politician.Ca este simplu sa scoti in evidenta numai politia care de fapt cauta sa stopeze inactivitatea economico-sociala a politicienilor.Si dau numai un singur exemplu:pseudo-comercianti iau produse agicole din piata de pe Basarabiei, si nu numai, si le comercializeaza in pietele din oras.Cati din acesti comercianti au facturi la tonele de produse agricole scoase pe poarta angroului de pe Basarabiei si cine trebuie sa controleze acest lucru daca nu politistii?Vorbesc de facturi intrucat comerciantul trebuie sa aplice in piata la produsele respective adaosul comercial societatii lui, usor de verificat de politie sau alte organe de control, daca detine factura de la angro, sau de producator,actele firmei sale, si pretul afisat la taraba.Pai nimeni nu controleaza asa ceva.Se iau tone de morcov de exemplu din angro cu 1 leu kg si in pietele Galatiului pseudo-comerciantul il vinde cu cel puti pret dublu, fara ca statului sa i se dea nimic.Face-ti socoteala, mai ales la sfarsitul saptamanii, cand ponderea vanzarilor de wekend este foarte mare, cat se imbogateste un asemenea pseudo-comerciant facand specula, de altfel infractiune prevazuta in Codul Penal.Asta nu se numeste evaziune fiscala domnule Lefter?Si ce fac politistii dumitale ca s-o stopeze, ca, uite, numai exemplul dat, aici sub ochii politistilor, legea exista, dar politia nu-si face datoria.O fi, n-o fi corupta politia, nu stiu, dar nici nu baga mana in foc.Si mai lasati-o moarta cu politia locala CARE SE PLIMBA CU MAINILE LA SPATE, DOI CATE DOI, LA PLIMBARE PE STRAZI SI IN PIETE, VARA SE ASCUND PE LA UMBRA,IARNA PE LA LOCURI CALDUTE, si galateanul ii plateste degeaba.As dori ca ceatean sa se faca o consultare prin referendum al galatenilor privind politia locala, si va asigur ca 90% din galateni nu vor fi de acord cu acest ORGAN IMPOTENT, sa mai functioneze ca segment al Primariei Galati.Echipele care lucreaza in tura de noapte ii gasiti dormind in masini pe la ora patru dimineata, fie ascunsi pe faleza inferioara sau prin alte locuri dosite.Asa cum, sunt sigur, niciun galatean, nu-l mai vrea primar pe fotbalistul incompetent care de cand sta pe fotoliul ala de primar, in afara ca-i dace pantofii sefuli sau de parid, pentru Galati, n-a facut nimic.Multi sarmalisti galateni,doritori de fasole cu carnati, bautura,MOACA, pe la biserici,asteapta ca fotbaliorul sa faca pomana porcului de Craciun.La Galati, ASTA ESTE MASA VOTANTILOR.Care este tot o problema a politicului, speculata de mafioti inscrisi pe liste de partid, care, se trezesc ajunsi in Parlament, in Consiliile Locale sau Judetene, iar Politia trebuie sa scoata castanele lor din foc, ca de pe fotoliile cocotati de fraieri in cabinele de vot, nu-i intereseaza decat de afacerile personale de familie si de grupuri mafiote.Nu de crearea de locuri de munca, de bunastarea cetateanului prin cresteri economice etc,etc.Nu va este clar ca mediul infractional aici se formeaza si vinovatii principali sunt politicienii care nu-si fac datoria, nerespectand promisiunile din campaniile electorale?Traim chiar in acest moment, in aceste zile, drama incompetentei politice, administrative la nivel central si local in care ceateanul a devenit victima,din om cinstit dornic sa muncasca, asigrandu-si traiul lui si al familiei sale din munca cinstita, statul roman, prin incompetenta politica si administratva, il transorma in spargator de case, hot de masini, de buzunare si din posete, agresor de batrani si de femei in plina strada ziua amiaza mare, deci infractiuni pe care politia trebuie sa le rezolve, ca de aceea este politie.Nu-i asa ca vi se pare paradoxal?Si cine, in aceasta situatie expusa, ar trebui incatusat, politicienii, sau cetatenii acestei tari care au ajuns sclavi in propria tara, cersetori, masa de someri, ajunsi fara aparare in mana evazionistilor, hotilor, ajunsi,dupa cum s-a dovedit in guvern si parlament?

  Va asigur ca eu care am scris aceste randuri nu fac parte din niciun partid, desi am vederi liberale, dar liberalismul a fost compromis in Romania cu indivizi ca Antonescu, pe care nu-l interesaza decat ca vrea sa fie presedinte,NU PROSPERITATEA TARII, iar copy-paste, onor prim ministru, in afara ca sta toata ziua la televizor si ne spune povesti ce nu au legatura cu prosperitatea roamanului si a tarii, guvernul neavand un program coerent de guvernare in care cetateanul sa spere ca ziua de maine va fi mai buna fata de cea de azi, in Romania si speranta a murit cu asemenea guvernanti.Da, politia nu face politica, dar, cu asemenea guvernanti, nu vad cum politia o sa stopeze infractionalitatea in randul cetatenilor, care, ieri erau model de moralitate, iar astazi, datorita situatie economice , volens-nolens, s-au transformat in infractori.Asa ca nu va vad bine dragi politisti, mai ales ca vine iarna, foamea o sa fie si mai mare, iar cetateanul trebuie sa manace.De unde daca nu are posibilitatea cinstita sa-si obtina elementara demnitate de om, hrana, decat sa fure, sa dea in cap?

  Politisti, va doresc succes!

  Raportează
 • postat de Ipate Marți, 22 Octombrie 2013 10:00 5.13.204.*** Link la comentariu
  0
  9

  In fata la Spitalul Judetean acolo la UPU sunt mereu masini parcate desi sunt semne care interzic oprirea,la fel si la Tribunal in Tiglina. Ai ocazia sa vezi si echipaje de la Politia rutiera sau cea Locala fara ca sa intervina.Asta nu mai tine de faptul ca traim intr-un judet unde se poarta,la propriu, bata si cutitul.La figurat bata si cutitul pot fi , indolenta si slugarnicia politistilor de la rutiera fata de doctori,smecheri ori magistrati,pe deoparte iar pe cealalta parte tupeul celor care sfideaza legile stiid ca Politia nu aplica legea de la a la z si nu se prea autosesiseaza.Ca cetatean simplu,corect,de la talpa tarii cum se spune ma simt in siguranta si dau respectul cuvenit domnilor politisti atunci cand se ocupa de toate fara sa fie sesizati,fara sa faci reclamatii,iar cand se intampla asa ceva sa vezi reactie in aplicarea legilor nu explicatii si taraganari.

  Raportează
 • postat de (an)alfabetu Marți, 22 Octombrie 2013 08:53 5.13.145.*** Link la comentariu
  0
  14

  Sa fie bucatarul?... ori medicul?... Nu stiu ce li se da, dar pleaca la scoala (de politie) oameni si se intorc militieni.

  Raportează
 • postat de hehe Marți, 22 Octombrie 2013 08:44 5.13.219.*** Link la comentariu
  1
  9

  Si totusi, cand va incepe politia sa-si faca treaba?

  Raportează
 • postat de Un cetățean Marți, 22 Octombrie 2013 01:58 82.137.11.*** Link la comentariu
  2
  18

  Mie mi-a placut aia cu deţinutul din penitenciar care prin înșelăciune reuşise să-şi cumpere Audi A4 cu banii câştigaţi. Păi, ar mai fi de spuscă, la atâtea cazuri, niciun gardian de pușcărie n-a fost măcar destituit, darămite condamnat pentruneglijență în serviciu, dacă n-o fi și complicitate, bre nea Leftere. Dar,evident, mata ca șef a lu' poliția lu ' pește, n-ai nicio treabă cu asta...Eu cred că șeful polițoeo are o mare vină că în județul pe care îl păzește ”se poartă bâta şi cuţitul”. Și sclavia. Și afacerile la negru, de la pâine la transport, comerț, servicii etc.Și furturile de țevi de irigații depe câmp ziua în amiaza mare. Și tăierile ilegalede păduri întregi. Și firmele de pază autorizate și controlate de instituția poliției deși nu respectălegea muncii, serviciuluide pază etc. Și accidentele produse de urmăriți naționali pemtru trafic, precum Machena, pe care nu-i găsește organul deși ei nici nu pare căs-ar ascunde. Și construcții fără autorizație, speculă în piețe, violențestradale și atâtea altele de nici nu mai e loc aici. Eucred că șefulLefter ar trebui să plece degrabă acasăși să ne lase.Dacă s-ar alege precum șerifii, eu nu l-așvota. Și chiar sunt tare curios câți vor intra pe site-ul ăsta și vor spune că l-ar mai vrea ca șef. Și, mai ales, cu ce argumente și-ar susține opțiunea.

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Marți, 22 Octombrie 2013 01:19 5.13.129.*** Link la comentariu
  2
  19

  Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu i-a mirosit! OFICIAL NE ESTE BINE! BINELE ASTA SA-L AIBE CINE A ADUS TARA LA DESTRAMARE!

  Mare parte din subalternii acestei institutii NU CUNOSC LEGILE, se umfla in pene... cand vor... isi dau cu stangu-n dreptul! Totul de la deprinderile si desprinderile profesionale specifice meseriei! Urata de altfel in unele segmente dupa parerea mea ca si altele... bugetare!

  PS: Gasti de cartier nu prea mai sunt... care le mai e rostul... sunt hoarde de pesti in oras... majoritatea se unesc si-si deschid Jocuri Electronice si discret isi vad de-ale lor nestingherit... intre un motor bavarez cu sau fara drifturi si o mana de seminte si o bere la pet! Divino sa traiasca!

  Raportează
 • postat de Ca la noi Marți, 22 Octombrie 2013 00:40 5.13.213.*** Link la comentariu
  6
  17

  traim intr-un judet unde sus-numitul amendeaza soferii care-l claxoneaza intr-o intersectie, desi circula cu masina personala si nu are girofare, nici nu e in timpul serviciului, ca mai apoi sa le puna in vedere cine este el

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.