Copil de șapte ani, rănit grav într-un accident pe DN26. A fost preluat, în comă, de elicopterul SMURD

Copil de șapte ani, rănit grav într-un accident pe DN26. A fost preluat, în comă, de elicopterul SMURD
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un copil de șapte ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină. Micuțul, care se plimba cu bicicleta, a vrut să traverseze Drumul Național 26, pe raza localității Măstăcani, dar nu s-a asigurat și a fost lovit de un autoturism condus de o femeie.

”Este vorba despre un accident petrecut pe DN26. Un copil, în vârstă de șapte ani, s-a angajat în traversarea străzii, pe bicicletă, fără să se asigure. A fost acroșat de un autoturism, care se îndrepta spre Galați și circula regulamentar. Copilul a primit primul ajutor de la un echipaj al ambulanței, iar apoi a fost preluat, în comă, de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul de Pediatrie din Galați”, ne-a declarat scms. Iulian Unguru, IPJ Galați.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pe numele femeii, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Accidentul a avut loc pe raza localității Măstăcani. Copilul a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Pediatrie din Galați, în comă.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 6491 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.