Programul instanţelor de judecată pe perioada vacanţei

Programul instanţelor de judecată pe perioada vacanţei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând de anul acesta, în perioada vacanţei judecătoreşti (1 iulie - 31 august), compartimentele de relaţii cu publicul ale celor trei instanţe gălăţene - Curtea de Apel, Tribunalul şi Judecătoria Galaţi - vor avea sincronizat programul cu publicul. Astfel, programul cu publicul la Curtea de Apel şi la Tribunal va fi, în fiecare zi de marţi şi joi, între orele 10,00 şi 12,00, iar la Judecătoria Galaţi, între 8,30 şi 12,30.

În afara programului de lucru cu publicul, cererile, documentele şi acţiunile pot fi transmise instanţei prin e-mail, fax, poştă sau servicii de curierat.

În aceeaşi perioadă, programul Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi, care soluţionează doar petiţii (în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 27/2002) şi cereri de acces la informaţii de interes public (în temeiul Legii nr. 544/2001), va fi de luni până vineri, între orele 7,30 şi 15,30.

Programul tuturor compartimentelor va reveni la normal începând cu data de 3 septembrie.

Justiţiabilii pot afla noutăţi de la Curtea de Apel Galaţi şi pe pagina de Facebook a instituţiei, la adresa https://www.facebook.com/curteadeapelgalati/.

Sursa foto: Facebook

Citit 1671 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2018 21:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.