Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Vânători a rămas cu buza umflată la colţ de stradă, după ce a încercat să vândă un telefon mobil unor persoane necunoscute. Omul a postat pe Internet anunţul prin care oferea mobilul şi a fost contactat de doi indivizi din Galaţi, care s-au arătat interesaţi. S-au întâlnit în faţa Patinoarului, loc unde cei doi clienţi, după ce au văzut telefonul, i-au spus vânzătorului că vor să îl verifice la un centru specializat. Au plecat cu mobilul fără să dea un ban în schimb. Vânzătorul s-a dus glonţ la poliţie şi a reclamat, clienţii, doi gălăţeni de 21 şi respectiv 32 de ani, fiind depistaţi în scurt timp, pe strada Grigore Ventura, cu telefonul asupra lor. Bunul a fost recuperat, iar cei doi sunt cercetaţi pentru furt.

Citit 1371 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 00:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro