UPDATE. Şoferul ucigaş de la Berheci era beat

UPDATE. Şoferul ucigaş de la Berheci era beat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE, 6 august | Conducătorul auto care în noaptea de vineri spre sâmbătă a provocat un grav accident rutier pe raza localităţii Berheci era băut. La această concluzie au ajuns anchetatorii în privinţa cetăţeanului italian Bruno Caruso, în vârstă de 45 de ani, în urma efectuării analizelor de laborator la care acesta  a fost supus. Potrivit poliţiştilor, şoferul, care a intrat pe contrasens după ce a făcut o depăşire pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate, avea o alcoolemie în sânge de 0,85 la mie. În urma impactului cu o altă maşină în care se aflau cinci persoane, şoferul autoturismului lovit a murit pe loc, la scurt timp pierzându-şi viaţa şi o tânără de 21 de ani, pasageră. Alte şase persoane, printre care şi şoferul italian, au fost rănite şi transportate la spital. Acesta din urma a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni şi prezentat duminică Judecătoriei Tecuci, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corprorală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.


UPDATE, 4 august, ora 10,20. Încă o victimă rănită în accidentul de noaptea trecută a murit. Este vorba de o tânără de 21 de ani, despre care echipele de salvare spun că se afla în comă profundă . Ceilalți șase răniți, cu fracturi și alte traumatisme grave  au fost adusi la Spitalul de Urgență Galați.


UPDATE. Accident grav în Galați.  Doi morți și șase răniți, într-o depășire | Poliţia a stablit că la baza accidentului a stat o depăşire neregulamentară. "Un cetăţean austriac a condus autoturismul dinspre Bârlad către Tecuci şi într-o curbă fără vizibilitate, a efectuat o depăşire, încălcând linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. A rezultat decesul şoferului celei de-a doua maşini şi rănirea altor patru pasageri din aceasta, precum şi a trei persoane din prima maşină", a declarat Gabriela Costin - IPJ Galaţi.


Potrivit primelor informații, coliziunea a avut loc la Berheci, în ea fiind implicate trei mașini. Întrucât primele informații indică mai multe persoane rănite şi cel puțin una încarcerată, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. "Pentru eficientizarea misiunii de răspuns la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere (cu modul de descarcarare) , o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă", ne-a comunicat mr. Cătălin Sion - ISU Galați. 

Din păcate, una dintre victime, găsită încarcerată, nu a mai putut fi salvată. Alte șapte persoane sunt rănite. La fața locului sunt în continuare echipajele de intervenție si polițiștii, care încearcă să stabilească cum s-a petrecut accidentul.

Vom reveni.

Citit 18602 ori Ultima modificare Miercuri, 08 August 2018 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.