Judecătoria Galaţi are un nou sediu pentru registratură

Judecătoria Galaţi are un nou sediu pentru registratură
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Judecătoria Galaţi a inaugurat, în această săptămână, noul Centru de primire documente (Registratura), situat la parterul Palatului de Justiţie, camera P9.

Conform unui comunicat de presă remis redacţiei, încăperea este spaţioasă şi proaspăt renovată, iar aici îşi va desfăşura activitatea personal suficient pentru deservirea rapidă a avocaţilor, consilierilor juridici şi justiţiabililor, obiectivul urmărit fiind eliminarea totală a cozilor.

Consultarea dosarelor şi solicitarea ori eliberarea de copii simple/ legalizate ale hotărârilor sau altor acte se face direct la Arhiva civilă sau penală a Judecătoriei Galaţi (la demisol), fără a mai trece pe la Centrul de primire documente.

În ceea ce priveşte Tribunalul Galaţi şi Curtea de Apel Galaţi, toate solicitările publicului se adresează în continuare centrelor de relaţii cu publicul corespunzătoare (Curtea de Apel - camera P3, Tribunal - camera P25, parter).

De asemenea, reamintim că se pot urmări noutăţile transmise de Curtea de Apel Galaţi şi pe pagina de Facebook a instituţiei.

Citit 2484 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.