PERICOL pe străzile din Galați. Doi puşti au jefuit trei femei în 24 de ore

PERICOL pe străzile din Galați. Doi puşti au jefuit trei femei în 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE 3 mai 2019 - Adolescentul de 16 ani, reţinut de poliţişti pentru că a participat la comiterea celor trei tâlhării, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza deciziei pronunţate de Judecătoria Galaţi. El este încarcerat în Arestul Poliţiei Galaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Pericol pe străzile din Galaţi, zilele trecute, când doi adolescenţi au atacat mai multe femei pentru a le lua poşetele. Profitând de zilele libere şi de numărul mic de oameni prezenţi  pe străzile oraşului, doi puşti au atacat la drumul mare persoane în vârstă, care nu se puteau apăra sau fugi.

Atacurile au fost date în cea de-a doua zi de Paşte, primul având loc pe strada Gheorghe Doja. Victima, o femeie în vârstă de 70 de ani, cu atenţia îndreptată în altă parte decât la poşeta pe care o avea în mână şi la persoanele din jur, a fost luată prin surprindere şi deposedată de geantă. Gălăţeanca a alertat poliţia după ce s-a văzut tâlhărită reclamând un prejudiciu de 400 de lei.

Câteva ore mai târziu, în dimineaţa zilei de marţi, 30 aprilie, o altă femeie a fost atacată, fiind lipsită de poşeta cu bani şi acte, prejudiciul reclamat ulterior de victimă la poliţie ridicându-se la 300 de lei. În după-amiaza aceleiaşi zile, pe strada Brăilei, unul dintre puşti avea să facă o a treia victimă, în persoana unei femei de 64 de ani, căreia i-a produs o pagubă de 500 de lei, smulgându-i geanta din mână.

În faţa reclamaţiilor succesive primite, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu aceiaşi autori, pe care i-au identificat la scurt timp după cel de-al treilea atac. Aceştia au 14 şi respectiv 16 ani şi sunt din Tecuci. Anchetatorii au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore, urmând să îi prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii nu exclud ca suspecţii minori să mai fi făcut şi alte fapte de acest gen şi continuă verificările în acest sens.

Citit 15073 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2019 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.