PERICOL pe străzile din Galați. Doi puşti au jefuit trei femei în 24 de ore

PERICOL pe străzile din Galați. Doi puşti au jefuit trei femei în 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE 3 mai 2019 - Adolescentul de 16 ani, reţinut de poliţişti pentru că a participat la comiterea celor trei tâlhării, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza deciziei pronunţate de Judecătoria Galaţi. El este încarcerat în Arestul Poliţiei Galaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Pericol pe străzile din Galaţi, zilele trecute, când doi adolescenţi au atacat mai multe femei pentru a le lua poşetele. Profitând de zilele libere şi de numărul mic de oameni prezenţi  pe străzile oraşului, doi puşti au atacat la drumul mare persoane în vârstă, care nu se puteau apăra sau fugi.

Atacurile au fost date în cea de-a doua zi de Paşte, primul având loc pe strada Gheorghe Doja. Victima, o femeie în vârstă de 70 de ani, cu atenţia îndreptată în altă parte decât la poşeta pe care o avea în mână şi la persoanele din jur, a fost luată prin surprindere şi deposedată de geantă. Gălăţeanca a alertat poliţia după ce s-a văzut tâlhărită reclamând un prejudiciu de 400 de lei.

Câteva ore mai târziu, în dimineaţa zilei de marţi, 30 aprilie, o altă femeie a fost atacată, fiind lipsită de poşeta cu bani şi acte, prejudiciul reclamat ulterior de victimă la poliţie ridicându-se la 300 de lei. În după-amiaza aceleiaşi zile, pe strada Brăilei, unul dintre puşti avea să facă o a treia victimă, în persoana unei femei de 64 de ani, căreia i-a produs o pagubă de 500 de lei, smulgându-i geanta din mână.

În faţa reclamaţiilor succesive primite, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu aceiaşi autori, pe care i-au identificat la scurt timp după cel de-al treilea atac. Aceştia au 14 şi respectiv 16 ani şi sunt din Tecuci. Anchetatorii au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore, urmând să îi prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii nu exclud ca suspecţii minori să mai fi făcut şi alte fapte de acest gen şi continuă verificările în acest sens.

Citit 14715 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2019 11:14

6 comentarii

 • postat de Ion
  Vineri, 03 Mai 2019 20:47
  86.124.200.***
  Sa nu facem confuzie intre cei care prind hoti, talhari, criminali si cei care stau la panda si le iau banii contribuabililor si se plimba in masini pe care Politia Nationala nu le are. Aceasta este comparatia intre politia locala si Politia Nationala.
  Daca in primele 3 luni politia locala se lauda cu 4 constatari de natura penala si multi bani luati de la Galateni din amenzi, ei nu pot prinde niste talhari sau hoti???
  1
  4
  Raportează
 • postat de Alegătorul
  Vineri, 03 Mai 2019 15:19
  5.13.189.***
  Păcat. Puștii ăia sunt viitorul României. De aici înțelegeti ce vreau să spun... E trist ca se întâmplă asta
  6
  1
  Raportează
 • postat de Caţavencu
  Vineri, 03 Mai 2019 15:03
  81.12.149.***
  Ce fraieri! Nici nu ştiu să fure măcar.. Să ceară consultanţă de la Ciuma Roşie! :)
  S-au complicat şi ei cu sume de câteva sute de lei de la nişte babe.. Trebuiau să se orienteze la nişte cucoane mai tinere şi... bugetare! :))
  6
  7
  Raportează
 • postat de Iancu JIanul
  Vineri, 03 Mai 2019 09:54
  5.13.238.***
  Faza cu grillul am vazut-o si eu, si ma refer la militia veche, nu cea locala... aia stiu sa dea doar amenzi! Erau niste grasuni pe faleza acum ceva ani... daca fuge unul cu o poseta chiopatand, tot nu-l prindeau!

  Concluzie: Daca tara este condusa de unii corupti, puscariasi si puscariabili ce pretentii aveti!??? Sa dea drumul la cei de teapa lor! Drept urmare 14.000 is liberi... hoti, criminali, violatori, pedofili! Pate prind si ei din greseala vre-o odrasla de magistrat! Efectul karmei nu atlceva!
  4
  27
  Raportează
 • postat de Iancu Romita
  Vineri, 03 Mai 2019 07:51
  5.13.209.***
  Sustin că poliția în Galați îsi face treaba doar la solicitare în rest nu sunt interesați de nimic,nu mai încape discutie să patruleze pe strazi.
  3
  40
  Raportează
 • postat de Lorelei
  Vineri, 03 Mai 2019 01:52
  84.117.43.***
  Când vă spuneam că poliția nu patrulează deloc și doar stă în mașini sau comandă de la grill....nu m-ați crezut. Niciodată nu voi avea încredere în polițiști. Spray sau baston și câteva lecții de autoapărare...asta este cea mai ieftină soluție dacă vrei să îți iei pâine la ora 14 în această ghenă de oraș.
  13
  88
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.