Boilerul şi-a găsit proprietara

Boilerul şi-a găsit proprietara
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În urmă cu două săptămâni publicam în pagina noastră de dialog un material intitulat „Boiler pierdut, caut proprietara”, semnat de domnul Dorin Stănicel *

Cititorul nostru ne-a scris la momentul respectiv despre păţania lui legată de un boiler, cu care a rămas după ce a vrut să ajute o bătrână.

„Dacă aveţi amabilitatea şi posibilitatea să publicaţi un mic articol care sunt ferm convins că va duce la găsirea bătrânei respective, deoarece aveţi o audienţă extrem de mare…”, ne scria domnul Dorin Stănicel.

Iată că, în urma publicării materialului cu pricina, boilerul şi-a găsit, în sfârşit, proprietara.

Boilerul, care costase 350 de lei, a ajuns în casa doamnei Zenobia Stancu, femeia care îl cumpărase pentru a avea şi ea un strop de apă caldă.

Gălăţeanca locuieşte la blocul C20 şi, din păcate, după lungul timp petrecut prin vecini, când a revenit acasă nu avea decât apă rece.

Din fericire, în Galaţi, mai există şi oameni cu suflet. Domnul Stănicel se numără printre ei. După ce s-a oferit să o ajute pe bătrână să îşi transporte boilerul acasă, bărbatul a făcut un alt gest care a minunat pe toată lumea.

După ce a pierdut proprietara, s-a apucat să scrie la toată presa locală şi să pună la toate scările de bloc din Ţiglina 1 anunţuri cu numărul său de telefon.

Aşa, povestea boilerului rămas fără stăpân a avut un final fericit. Atât noi, cât şi cititorii noştri care au comentat pe site-ul www.viata-libera.ro, îl felicităm pe domnul Dorin Stănicel pentru sufletul mare pe care îl are.

Citit 1012 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.