Flash Poliţia Transporturi

Flash Poliţia Transporturi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Infracţiuni *

Reciclare-reciclare, dar să ştie şi bugetul

În zona Triajului CFR Brateş, a fost prins în flagrant gălăţeanul Daniel V., de 26 ani, fără ocupaţie şi fără antecedente, în timp ce încerca să vândă la un centru de colectare a deşeurilor metalice reciclabile, şase cabluri din cupru în valoare de 600 lei.

Bunurile fuseseră furate de la o linie ferată din staţia CFR Galaţi aflată în conservare. Infractorului i s-a făcut dosar penal şi este cercetat în libertate pentru furt calificat, paguba fiind recuperată şi predată unităţii CFR prejudiciate. Nu a fost pusă în pericol siguranţa circulaţiei feroviare.

Barboşi – taxi cu maşina mea

În zona Barboşi Triaj, poliţiştii de la Transporturi l-au prins pe Constantin V., de 55 ani, din comuna Piscu, care făcea transport public de călători în regim de taximetrie cu maşina personală, fără a avea autorizaţie conform legii.

Bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru nerespectarea regimului de transport public de călători.

La Dunăre, braconieri cu unelte de 2.000 lei lipsă

În Galaţi, zona Mila marină 75, pe malul drept al fluviului Dunărea au fost prinşi Ionel B., de 50 ani şi Viorel C., de 31 ani, ambii din comuna Grindu, judeţul Tulcea, care erau ieşiţi la pescuit comercial.

Bărbaţii nu aveau autorizaţie, cu toate acestea se foloseau la îndeletnicirea lor de o barcă şi de cinci scule de pescuit.

Măsurile luate de oamenii legii au fost dure: sculele în valoare de 2.000 lei le-au fost confiscate braconierilor.

În plus, amândurora li s-a făcut dosar penal pentru braconaj piscicol, nedeţinerea licenţei de pescuit pentru ambarcaţiune şi folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial.

Citit 688 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.