Grav accident de circulaţie la Schela. Şase persoane au fost rănite
Foto: GSG

Grav accident de circulaţie la Schela. Şase persoane au fost rănite
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut sâmbătă seară, 17 august 2019, pe Drumul Judeţean 251. Unul dintre răniţi a ajuns în stare extrem de gravă la spital.

Totul după ce un şofer, care se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism, condus regulamentar de o femeie. „Accidentul a avut loc pe DJ 251. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care circula dinspre Schela spre Smârdan a intrat într-o depăşire neregulamentară a unui autoturism, care se deplasa în aceeaşi direcţie, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, şi a pătruns pe contrasens lovind frontal un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 32 de ani”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferul vinovat de producerea accidentului şi şoferiţa au fost răniţi uşor. De asemenea, trei pasageri aflaţi în maşina bărbatului de 44 de ani au suferit răni uşoare. Dar un bărbat în vârstă de 47 de ani, pasager în maşina condusă de şoferiţă a fost rănit grav. Toţi răniţii au primit primul ajutor de la echipajele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD sosite de urgenţă la faţa locului. Ulterior, răniţii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, la faţa locului a ajuns şi un echipaj al Poliţiei Rutiere. „Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a adăugat Gabriela Costin.

La locul accidentului, au intervenit echipaje ISU, SMURD şi ale Ambulanţei. Pe timpul cercetărilor efectuate la faţa locului, circulaţia pe DJ 251 a fost blocată.

În acest caz, poliţiştii gălăţeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 8625 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.