Percheziţii la contrabandiştii de ţigări

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

11 persoane s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă. Totul a ieşit la iveală după ce poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi au efectuat 14 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Galaţi. Descinderile au fost făcute la mai multe persoane bănuite că se ocupă cu contrabandă de ţigări.

În urma acţiunii, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 15.000 de ţigarete (750 de pachete), de provenienţă Republica Moldova. De asemenea, în timpul percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi confiscat 144 de litri de alcool. Tot în vederea continuării cercetărilor, oamenii legii au indisponibilizat 95.272 de lei, 220 de euro, 400 de grame de bijuterii din aur şi 15 parfumuri (susceptibile a fi contrafăcute).

A fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de 11 persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, iar faţă de şase persoane a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citit 2808 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.