Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

A.S., cu dublă cetăţenie (Bulgaria şi Republica Moldova), în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Bărbatul conducea un autoturism Toyota, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu, specific Germaniei.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului în cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numărul de înmatriculare provizoriu era destinat circulaţiei doar pe teritoriul Germaniei.
Cu privire la cele constatate,  bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Citit 1131 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 17:15

1 comentariu

  • postat de George Marți, 05 Noiembrie 2019 07:51 89.136.76.*** Link la comentariu
    0
    3

    Ce minciuni. Pai daca avea drept de circulatie doar pe teritoriul Germaniei, cum a fost lasat de celelalte state sa le traverseze? Doar nu a intrat printr-un portal. STATUL ROMAN MINTE CU NERUSINARE. GANDITI LOGIC

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.