Patru răniţi în impactul dintre o căruţă şi o dubă
Foto: ISU Galaţi

Patru răniţi în impactul dintre o căruţă şi o dubă
Grav accident pe DJ 251
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seară, pe DJ 251, la Matca. Un atelaj şi o autoutilitară s-au ciocnit violent, patru persoane aflate în ambele vehicule fiind rănite.

Cauza care a dus la producerea impactului a fost, oficial, nepăstrarea distanţei regulamentare de către şoferul autoutilitarei, care a lovit în plin atelajul aflat în faţa sa. În urma ciocnirii, una dintre persoanele aflate în căruţă a căzut din atelaj şi ajuns sub maşină, alte trei persoane, printre care şi conducătorii celor două vehicule, fiind rănite. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru salvarea bărbatului ajuns sub roţile maşinii.

"S-au deplasat de urgență o autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci şi o ambulanţă. Până la sosirea echipajelor medicale şi de pompieri, persoanele aflate la locul incidentului au răsturnat autoutilitara, pentru a scoate un bărbat de circa 56 ani, conștient, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale şi la membrele superioare", precizează reprezentanţii ISU Galaţi.

Victima grav rănită, precum şi şoferul autoutilitarei, în vârstă de 39 de ani, căruţaşul de 38 de ani şi un alt bărbat, pasager în autoutilitară, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul care conducea atelajul se afla într-o stare de ebrietate avansată, având o alcoolemie de 1,72 la mie în aerul expirat şi nu exclud ca acesta să fi efectuat o manevră bruscă în trafic, care să-l fi luat prin surprindere pe şoferul autoutilitarei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2151 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.