Despăgubire ironică

Despăgubire ironică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mare lucru să nu le treacă prin cap celor care au împroprietărit un gălăţean cu pădurea de la malul Dunării să îi dea şi despăgubiri, nu de alta, dar apele revărsate ale fluviului bat acum în digul care protejează zona Zătun.

La urma urmelor, controversatul proprietar de arie de protecţie ar fi îndreptăţit să solicite o astfel de intervenţie reparatorie, asta, desigur, dacă nu cumva a semnat vreun document prin care să îşi asume riscurile legate de eventuale inundaţii. 

Să nu le dăm însă idei celor care au găsit de cuviinţă să calce în picioare legislaţia, în numele unei despăgubiri îndoielnice.

Dincolo de ironia amară legată de acest subiect, poate unul dintre cele mai triste şi mai grăitoare despre felul în care sunt respectate legile în România, trebuie spus că istoria legată de privatizarea malului Dunării continuă să fie una neclară, chiar şi după ce procurorii anticorupţie au decis neînceperea urmăririi penale în acest caz.

Unul dintre puţinele locuri liniştite şi potrivite pentru agrement a fost dat de pomană, împotriva oricăror prevederi legale. Şi toată lumea se face că plouă.

Citit 889 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.