Cel mai longeviv șef al Baroului Galați a trecut în neființă

Cel mai longeviv șef al Baroului Galați a trecut în neființă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primul decan al Baroului Galați de după Revoluție, unul dintre cei mai apreciați avocați de Drept Civil, avocat Dumitru Soare, a trecut, la 85 de ani, la cele veșnice, după o prestigioasă carieră în Justiția gălățeană. A fost cel mai longeviv șef al avocaților gălățeni, în cei peste 40 de ani de carieră aflându-se în fruntea Colegiului Avocaților, ca președinte, în perioada 1980-1995, iar mai apoi, până în 2003, ca decan al Baroului Galați.

Membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România și membru al Comisiei permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din Romania, av. Dumitru Soare a fost un civilist desăvârșit, care a contribuit decisiv la formarea multor generații de avocați din Baroul Galați.

"Decanul Dumitru Soare a fost, înainte de toate, un Om de o calitate deosebită, conducând destinele avocaturii gălățene vreme de peste două decenii, cu înțelepciune şi tact. A fost un exemplu de profesionist în Drept, capabil să răspundă şi să reacționeze în orice situație, rămânând, pentru cei care l-au cunoscut și apreciat, un model de urmat", a transmis av. Cristian Săraru, actualul decan al Baroului Galați.

Citit 5613 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.