Violator la judecată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Harţan Ionuţ, din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Smârdan, judeţul Galaţi, a fost trimis în judecată fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol. Conform rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, evenimentele care l-au adus în această postură s-au petrecut în seara zilei de 30 iulie 2009, în jurul orei 23,00.

În acea seară, Harţan Ionuţ, care ştia despre o femeie că locuieşte singură, i-a pus gând rău, adică să o violeze. A şi trecut la fapte: a escaladat geamul camerei în care dormea femeia, moment în care aceasta a început să ţipe.

În replică, musafirul nepoftit nocturn a început să o lovească  cu pumnii peste faţă şi corp. A imobilizat-o după care i-a rupt hainele şi a început să întreţină raport sexual cu ea.

În aceste momente, victima agresiunii a continuat să ţipe. A şi fost auzită la un moment dat de vecini, care au  venit repede la locuinţa victimei.

În această, situaţie Harţan şi-a întrerupt actul sexual şi s-a furişat, prin spatele casei, dincolo de curtea acesteia după care a rupt-o la fugă. N-a ajuns foarte departe, mai ales că, a doua zi, sub patul femeii a fost găsit şi telefonul mobil al agresorului.

Şi, pentru că a pătruns fără drept, pe timp de noapte, în locuinţa acelei persoane, după care a întreţinut raport sexual prin constrângere cu aceasta, are acum parte de cele două acuzaţii grave enunţate mai sus.

La  judecată, cu siguranţă se va ţine seamă şi de realitatea că mai avea antecedente penale de pe vremea când era minor.

Citit 735 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.