Un infractor din Galați făcea bani vânzând ”cristale” care dau halucinații și violență (FOTO)

Un infractor din Galați făcea bani vânzând ”cristale” care dau halucinații și violență (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O cantitate însemnată dintr-un drog extrem de periculos a fost descoperită în județul Galați, asupra unui individ certat cu legea și urmărit internațional.

Este vorba despre drogul cunoscut sub denumirea de „Cristal”, un amestec de substanțe extrem de puternic și cu efecte dezastruoase, adesea mortale, despre care ofițerii BCCO Galați au aflat că se vindea oricui dorea senzații tari, într-un bar din satul Podoleni, în comuna Barcea.

Investigatorii au pornit pe urmele drogurilor, dar și ale celui care le comercializa la liber. În urma mai multor percheziții, au dat de urma traficantului și a mărfii pe care acesta o punea în circulație.

”În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Barcea, județul Galați, dat în urmărire în baza unui mandat european de arestare. Acesta este bănuit că ar fi comercializat substanțe psihoactive de tip „cristale” tuturor persoanelor interesate din interiorul unui bar, aflat în satul Podoleni. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 220 de grame de substanțe psihoactive de tip „cristal”, cu o valoare de piață de 22.000 de lei, precum și 6.500 de lei”, au precizat anchetatorii la finalul descinderilor.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și mai apoi prezentat Tribunalului Galați, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni neautorizate cu substanțe psihoactive.

Citit 5703 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2023 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.