UPDATE/ Femeia acuzată că ar fi şantajat-o pe preşedinta Curţii Supreme a dat în judecată statul român

UPDATE/ Femeia acuzată că ar fi şantajat-o pe preşedinta Curţii Supreme a dat în judecată statul român
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE/ Mariana Rarinca a stat în spatele gratiilor şase luni, fiind arestată în iulie 2014. Livia Stanciu s-a plâns atunci că o fostă angajată a soţului ei i-a cerut 20.000 de euro pentru a nu divulga informaţii presupus compromiţătoare. Fapt confirmat ulterior şi de procurorii DNA, care notau în rechizitoriul cu propunere de arestare că ameninţările Marianei Rarinca, fie telefonice, fie prin intermediul sms-urilor, au durat două luni.

Acum, Mariana Rarinca dă în judecată statul român pentru cele şase luni petrecute în spatele gratiilor, conform DIGI24.


 

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au achitat-o pe Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, gălăţeanca Livia Stanciu. Decizia magistraţilor, care au admis apelul formulat de Rarinca, este definitivă.

Judecătorii au casat sentinţa Tribunalului Bucureşti, prin care femeia acuzată de şantaj era condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Anul trecut, Mariana Rarinca a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, ea fiind acuzată că, în perioada august-septembrie 2013 - iunie 2014, a ameninţat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru aceasta şi pentru soţul acesteia.

Citit 2040 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.