POLIŢIST gălăţean ACUZAT DE VIOL asupra unui tânăr

POLIŢIST gălăţean ACUZAT DE VIOL asupra unui tânăr
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Acuzaţii foarte grave la adresa unui poliţist local din Galaţi. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, este acuzat de viol de un tânăr de 19 ani. Totul a ieşit la iveală după ce tânărul a sunat la 112 şi a povestit ororile prin care a trecut. „În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi se cunoşteau de aproximativ cinci luni de zile şi în ziua respectivă au consumat împreună băuturi alcoolice într-un bar de pe raza municipiului Galaţi. Cei doi au părăsit localul, iar într-o lizieră tânărul ar fi fost agresat sexual de bărbatul în vârstă de 47 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală, iar ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi. „Fiind audiată, persoana vătămată a revenit asupra plângerii iniţiale arătând că nu solicită continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Oribila poveste a ajuns şi la urechile conducerii Poliţiei Locale Galaţi, care a luat imediat măsuri cu privire la angajatul lor. „Angajatul nu mai are voie să poarte armament şi îşi desfăşoară serviciul într-un post fix în incinta unităţii. Alte măsuri se vor lua după finalizarea cercetărilor şi după ce vom primi o rezoluţie de la parchet”, ne-a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.   

Conform comunicatului IPJ, „dosarul a fost finalizat de către poliţişti şi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea legală”, astfel că procurorii vor fi cei care vor decide ce se întâmplă cu acest dosar.

Foto arhivă "Viaţa liberă"

Citit 4729 ori Ultima modificare Miercuri, 12 August 2015 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.