Trimis în judecată după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIȚIȘTI de frontieră

Trimis în judecată după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIȚIȘTI de frontieră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au finalizat cercetările într-un dosar de dare de mită. Este vorba despre dosarul în care C.V. a fost cercetat pentru că a încercat, de mai multe ori, să mituiască polițiștii de frontieră de la Foltești.

Fapta a fost săvârșită pe data de 22 iunie 2017, când poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Franţa, condus de C.V., în vârstă de 28 de ani. La controlul specific, s-a stabilit faptul că seria poansonată pe caroseria autoturismului nu corespundea cu seria înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat la control.

Cu această ocazie, conducătorul auto le-a promis celor doi poliţisti de frontieră, cu titlu de mită, suma de 100 de euro, pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau şi pentru a-i permite continuarea deplasării, propunere care a fost refuzată.

Pentru continuarea cercetărilor, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, ocazie cu care C.V. a oferit suma de 200 de euro, solicitând intrarea în audienţă la şeful sectorului. Polițiștii de frontieră au sesizat D.G.A. - S.J.A. Galați, iar agenții anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au procedat la organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant a lui C.V. care, aflându-se în audienţă la şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, i-a oferit acestuia suma de 500 de lei în scopul precizat.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar dosarul lui va fi soluționat de magistrații Tribunalului Galați.

Citit 1690 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.