Trimis în judecată după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIȚIȘTI de frontieră

Trimis în judecată după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIȚIȘTI de frontieră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au finalizat cercetările într-un dosar de dare de mită. Este vorba despre dosarul în care C.V. a fost cercetat pentru că a încercat, de mai multe ori, să mituiască polițiștii de frontieră de la Foltești.

Fapta a fost săvârșită pe data de 22 iunie 2017, când poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Franţa, condus de C.V., în vârstă de 28 de ani. La controlul specific, s-a stabilit faptul că seria poansonată pe caroseria autoturismului nu corespundea cu seria înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat la control.

Cu această ocazie, conducătorul auto le-a promis celor doi poliţisti de frontieră, cu titlu de mită, suma de 100 de euro, pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau şi pentru a-i permite continuarea deplasării, propunere care a fost refuzată.

Pentru continuarea cercetărilor, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, ocazie cu care C.V. a oferit suma de 200 de euro, solicitând intrarea în audienţă la şeful sectorului. Polițiștii de frontieră au sesizat D.G.A. - S.J.A. Galați, iar agenții anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au procedat la organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant a lui C.V. care, aflându-se în audienţă la şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, i-a oferit acestuia suma de 500 de lei în scopul precizat.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar dosarul lui va fi soluționat de magistrații Tribunalului Galați.

Citit 1569 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 19:07

1 comentariu

 • postat de cet.X
  Joi, 20 Iulie 2017 11:19
  Cred ca spaga nu a fost suficienta de l-a reclamat la DGA. Oricine merge in vama va vedea traficanti de combustibil si tigari care nu stau la rand si intra in fata .Nu mai spun ca multi dintre angajatii de acolo sunt foarte exigenti la control ,dar cu cei care vin saracii si alimenteaza o data pe luna ,pentru a economisi un banut si mai fac si naveta la munca,nu cu traficantii de combustibil si de tigari.Ei dau spaguta si trec fara probleme.D-nilor de la D.G.A mai uitati-va si la averile vamesilor si politistilor de frontiera din punctele de control ! Multi dintre ei stau la vile...conduc masini scumpe si au bani fara numar.Luati-i la bani marunti si ve-ti vedea ca aproape toti nu-si justifica averea si prosperitatea .Cunosc cazuri cand unii locuiesc in vile de peste 150.000 euro ! Verifica-ti si va ve-ti convinge !
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.