Se pot plăti taxe de timbru în incinta Palatului de Justiţie

Se pot plăti taxe de timbru în incinta Palatului de Justiţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Veste bună pentru justiţiabilii care ajung la Palatul de Justiţie din Galaţi. Conform unui comunicat de presă al Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi, începând de pe 10 iulie, justiţiabilii îşi vor putea plăti taxele de timbru chiar în incinta Palatului de Justiţie. „Urmare a colaborării dintre Curtea de Apel Galaţi şi Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi, ce are ca scop îmbunătăţirea accesului cetăţeanului la justiţie, la demisolul Palatului de Justiţie se va găsi un ghişeu poştal informatizat (Ghişeul exterior 1 – Oficiul Poştal 6 Galaţi)”, se arată în comunicatul Curţii de Apel.

Astfel, începând de ieri, la Ghişeul Poştal situat la demisolul Palatului de Justiţie se pot achita taxe judiciare de timbru, se pot trimite expedieri în străinătate şi se pot face plăţi prin mandat poştal.

Acest aspect este benefic pentru cetăţenii care au procese pe rol pentru că nu mai sunt nevoiţi să meargă la alte oficii poştale din oraş pentru a-li plăti taxele de timbru necesare la dosar.        

Citit 2453 ori Ultima modificare Luni, 10 Iulie 2017 22:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.