Sindicaliştii din penitenciare se întâlnesc cu ministrul Justiţiei

Sindicaliştii din penitenciare se întâlnesc cu ministrul Justiţiei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Reprezentanţii sindicatelor din penitenciare sunt aşteptaţi astăzi, 8 august, la sediul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, pentru a depune declaraţiile privind refuzul de a efectua ore suplimentare, în semn de protest pentru lipsa de implicare a ministrului Justiţiei în rezolvarea problemelor din penitenciare. La această întâlnire sunt aşteptaţi 70 de reprezentanţi ai sindicatelor afiliate, din întreaga ţară.

„Cu acest prilej, intenţionăm să prezentăm opiniei publice informaţii referitoare la calendarul protestelor angajaţilor din penitenciare şi forma în care acestea se vor desfăşura în mod concret”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

După ce vor semna respectivele declaraţii, reprezentanţii sindicatelor vor merge la Ministerul Justiţiei pentru a-i cere explicaţii ministrului în legătură cu lipsa de implicare a acestuia în rezolvarea problemelor din penitenciare. „Îi vom solicita ministrului să asculte doleanţele tuturor delegaţilor/ angajaţilor din penitenciare”, se mai precizează în comunicat.

Sursa foto: Internet

Citit 775 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 01:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.