YouTube aduce noi opțiuni pe platformă

YouTube aduce noi opțiuni pe platformă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

YouTube lansează o nouă funcție special concepută pentru a-i ajuta pe utilizatori să identifice cele mai populare părți ale videoclipului pe care îl vizionează. Compania a transmis că adaugă un grafic pe care oamenii îl pot utiliza pentru a localiza și viziona cu ușurință cele mai urmărite părți ale unui videoclip, acest lucru reprezentând ceva care ar putea fi deosebit de util pentru videoclipurile ce sunt foarte lungi sau pentru cele în care creatorul de conținut nu și-a etichetat diferitele secțiuni, potrivit click.ro.

Funcția era disponibilă, anterior, drept un experiment pe care abonații YouTube Premium îl puteau accesa de pe site-ul YouTube.com/New, dar, de data aceasta, va deveni disponibilă pentru toți utilizatorii, indiferent dacă plătesc sau nu.

De altfel, creatorii de conținut își pot segmenta videoclipurile în capitole, dar noul grafic își propune să le permită utilizatorilor să parcurgă orice videoclip pentru a găsi rapid părțile cele mai interesante. Aceste segmente se pot corela cu locul în care ar fi amplasate marcajele de timp stabilite de utilizatori, în special în cazul anumitor segmente video care devin virale, de exemplu.

În plus, funcția i-ar putea ajuta pe utilizatori să ajungă mult mai repede către părțile utile din videoclipuri sau către segmentul care are parte de cea mai multă acțiune, de exemplu golul marcat de un jucător în timpul unui meci de fotbal.

De asemenea, o altă caracteristică pe care YouTube o pregătește are în vedere repetările pe care le poți da unui videoclip. Acum, folosind noul sistem pregătit de companie, o să poți da replay unui videoclip de câte ori dorești, fără a mai fi nevoie să apeși pe butonul desemnat special.

Anterior, utilizatorii puteau face asta prin intermediul unei extensii a browserului sau, de altfel, prin intermediul unei platforme externe, care nu era afiliată YouTube.

Citit 1170 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Mai 2022 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.