Program pentru telefoanele mai puțin performante

Program pentru telefoanele mai puțin performante
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu o dimensiune de instalare de numai cinci megabytes și cu cerințe modeste pe partea de memorie RAM și procesor, aplicația Outlook Lite ar putea fi un bun client de e-mail de folosit cu telefoane Android de generație mai veche, care nu oferă cea mai bună experiență cu soluții uzuale, precum Gmail.

Țintind să câștige utilizatori dintr-o categorie încă numeroasă de posesori ai unor telefoane prea vechi sau slab dotate pentru a rula în condiții acceptabile până și aplicațiile uzuale de Android, Microsoft a dezvoltat Outlook Lite, un nou client e-mail cu funcționalitate de bază.

Optimizat pentru dispozitive care dispun de cel puțin 1GB memorie RAM, noul client e-mail poate funcționa la fel de bine și prin conexiuni de internet mobil sever limitate în privința vitezei, în zone doar cu acoperire 3G sau chiar 2G.

În afară de funcționalitatea de bază a unui client e-mail, Outlook Lite dispune și de funcție Calendar, respectiv, o agendă de contacte care să ușureze găsirea persoanelor cu care vrei să comunici.

Fiind vorba de o aplicație adresată unei categorii defavorizate de utilizatori, Microsoft lansează Outlook Lite doar pentru utilizatorii din Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, India, Mexic, Peru, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Turcia și Venezuela, însă fără a exclude posibilitatea extinderii și în alte țări, dacă există cerere pentru o astfel de soluție e-mail.

Outlook Lite acceptă conturile Outlook.com, Hotmail, Live, MSN, Microsoft 365 și Microsoft Exchange Online.

Citit 1585 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.