Care sunt cele mai bune și de încredere site-uri IT second hand

Care sunt cele mai bune și de încredere site-uri IT second hand
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cu toții căutăm oportunități când vine vorba de achiziționarea unui telefon, laptop, tabletă sau alt dispozitiv IT, iar când găsim un site de acest gen ne întrebăm dacă este sau nu de încredere, dacă ajung coletele în stare bună şi multe altele.

Am realizat un top al celor mai bune site-uri IT de tip second-hand din România.

Pe primul loc se clasează cel mai popular site de telefoane recondiționate din România, magazinul online Flip.ro. Acesta este printre cele mai sigure și căutate din țară, având foarte multe reduceri şi o varietate mare de smartphone-uri din care poți alege. Dacă ești interesat de vânzarea telefonului pe care nu îl mai folosești, poți apela tot la ei, iar operatorii site-ului vor evalua starea telefonului, oferindu-ţi un preț de cumpărare. Prețurile pot porni de la câteva sute de lei și pot ajunge la mii de lei, în funcție de capacitățile telefonului.

Locul secund este ocupat de site-ul IT-SH.ro, unde baza vânzărilor se axează pe calculatoare recondiționate. Acest site este perfect pentru persoanele care caută laptopuri, PC-uri, imprimante, componente etc. la un raport calitate-preț rezonabil. Prețurile pornesc de la 250 de lei pentru un PC și pot ajunge la 2-3.000 de lei.

Pentru un site dedicat doar laptopurilor, putem spune că Laptop Strong este printre cele mai bune, având prețuri mici, produsele fiind de calitate, iar livrarea coletelor se face rapid și profesional. Magazinul are o gamă variată de laptopuri, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo și Toshiba. Prețurile pornesc de la 800 de lei și pot ajunge la 1.700 de lei.

Pentru cei care sunt interesați de accesorii IT pentru telefoane, laptopuri, tablete sau alte gadgeturi, alegerea perfectă este Office Direct, un site dedicat acestui tip de accesorii. Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, pe site putând fi găsite produse de curățare, genți pentru laptopuri, folii de protecție, acumulatoare etc.

Citit 1603 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2023 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.