Gama Iphone 15 pro va veni fără butoane de volum

Gama Iphone 15 pro va veni fără butoane de volum
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În lumea tehnologiei, compania Apple este cunoscută pentru inovație și pentru că este mereu în căutarea de noi modalități de a-şi îmbunătăți produsele.

În ceea ce privește telefoanele, firma a reușit să pună capăt trendului butoanelor fizice, introducând butonul Home virtual și, mai apoi, eliminându-le complet pe modelele mai recente. Se pare însă că Apple se pregătește să meargă și mai departe, deoarece se spune că următoarea generație de iPhone-uri va fi lansată fără butoanele clasice.

Gama iPhone 15 Pro va fi lansată în toamna anului 2023, spun cunoscătorii, și va avea un design complet nou, care va fi lipsit de butoanele tradiționale de pe marginile telefonului. În locul acestora, utilizatorii vor avea la dispoziție o serie de gesturi tactile, care vor permite accesul rapid la funcțiile cheie ale telefonului.

Această schimbare de design va fi cu siguranță o provocare pentru utilizatorii care sunt obișnuiți cu butoanele fizice. Cu toate acestea, dacă ne uităm la tendințele din industria telefoanelor mobile, putem vedea că butoanele fizice sunt tot mai rar utilizate și că producătorii încearcă să dezvolte metode noi și mai eficiente pentru a interacționa cu telefonul.

În plus, această schimbare ar putea aduce o serie de beneficii. De exemplu, fără butoanele fizice, iPhone 15 Pro ar putea deveni mai rezistent la apă și praf, deoarece nu ar mai exista nicio deschizătură în jurul butoanelor. De asemenea, eliminarea butoanelor ar putea duce la o autonomie mai bună a bateriei, deoarece butoanele nu vor mai consuma energie pentru a fi iluminate sau acționate.

Citit 2452 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 11:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro