Anamaria Istrate - Miss Tourism Queen România

Anamaria Istrate - Miss Tourism Queen România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Originara din Galaţi, absolventă în 2008 a Facultăţii de Jurnalism - Universitatea Hyperion Bucureşti, Anamaria Istrate lucrează din 2007 la Realitatea Media în cadrul departamentului reţea naţională.

În perioada 7–30 august, gălăţeanca noastră a fost în China, unde a reprezentat România la concursul Miss Tourism Queen International 2009. Competiţia de anul acesta a adus la un loc 98 de ambasadoare ale frumuseţii din întreaga lume cu scopul de a promova turismul, prietenia dintre ţările participante şi schimbul intercultural la nivel internaţional.

Concursul a  avut mai multe părţi, gălăţeanca noastră  ocupând locul 3 la Miss Tourism of Europe. La categoria „Miss Bikini”, Anamaria s-a clasat în top 15, iar în marea finală a intrat în top 20. 

În toată perioada în care a stat în China, Anamaria Istrate a vizitat cele mai importante repere turistice din China, a luat parte la dineurilor oficiale şi conferinţe de presă. Peste tot a vorbit despre România, despre locurile şi oamenii săi, pe care i-a zugrăvit aşa cum trebui şi nu cum sunt ei cunoscuţi peste hotare.

„Înainte de a pleca în China nu am conştientizat cât de mult va însemna pentru mine acest concurs. Mă dusesem cu gândul ca trebuie să reprezint România cât pot de bine şi că pe lângă acest scop voi avea parte şi de o vacanţă inedită. S-a dovedit a fi mai mult de atât”.

„Această experienţă a fost o lecţie şi în acelaşi timp un test de maturitate. Am avut ocazia să întâlnesc persoane de la care am avut multe de învăţat şi să leg prietenii pentru care distanţa nu este un dezavantaj”.

„Marea mea satisfacţie este că prin rezultatele pe care le-am avut la acest concurs am arătat că munca pe care au depus-o oamenii de bază ai agenţiei Aqua Models nu a fost în zadar. Pe această cale mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, răbdarea şi dedicarea de care au dat dovadă în procesul meu de formare”, ne-a povestit frumoasa gălăţeancă.

Nouă nu ne rămâne decât să o felicităm şi să îi urăm mult succes la competiţiile viitoare.

Citit 2146 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.