Gălăţeancă prin adopţie la Miss Supranational

Gălăţeancă prin adopţie la Miss Supranational
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ana Velesco este din Republica Moldova, dar de doi ani locuieşte în Galaţi şi poate fi admirată pe ecranul televizorului prezentând ştirile PRO Tv Galaţi-Brăila. Este studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”.

De când a ajuns pe plaiurile româneşti Ana s-a apucat şi de modelling la Agenţia aQua Models de la Casa de Cultură a Studenţilor. Ana a câştigat mai multe premii de când s-a apucat de modelling, iar anul acesta pe 20 august a participat în Polonia la prima ediţie a concursului Miss Supranational.

„După ore chinuitoare de repetiţii pe 5 septembrie în amfiteatru din oraşul Plock, a avut loc marele spectacol. Iniţial în competiţie am intrat 40 de fete ca în cele din urmă să rămânem 36”, îşi începe Ana povestea.

Ca la orice concurs de miss a avut de prezentat costumul naţional, costumul de baie, după care s-au făcut nominalizările pentru top 15. Ana a intrat în top 15 şi a mai avut câtva prezentări de făcut în rochii de cocktail create de designeri polonezi.

Marele premiu a fost câştigat de Miss Ucraina, dar faptul că s-a clasat între primele 15 frumuseţi pentru Ana reprezintă un succes.  „În Polonia m-au  impresionat foarte mult casele şi curţile acestora, dar şi faptul că totul în jur era verde şi îngrijit.

Am avut parte într-adevăr de o vacanţă plăcută în care am cunoscut alţi oameni, mi-am făcut prieteni cu care sper să ţin în continuare legătura. Pentru toate astea trebuie să le mulţumesc multor oameni. Spun «oameni» fiindcă au într-adevăr calităţile potrivite, mă refer la directorul Dinu Gându, la dna referent cultural Mioara Lovin şi la mulţi alţi oameni care m-au susţinut”, încheie Ana Velesco.

Îi urăm mult succes Anei, atât în cariera de model, cât şi în cea din televiziune şi sperăm să auzim cât mai multe lucruri bune despre ea.

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.