A apelat Irina Nicolae la mamă surogat?

A apelat Irina Nicolae la mamă surogat?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Irina Nicolae a devenit mamă, pentru prima dată, la 40 de ani şi, pentru că nu s-a expus deloc public în timpul sarcinii, mulţi cred că artista a apelat la o mamă surogat. Iată ce declară vedeta în acest sens.

Irina Nicolae locuieşte de mai bine de un deceniu alături de partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Marius Vizer, peste hotare. Au reşedinţe în Budapesta şi Viena, însă călătoresc în toată lumea, în cea mai mare parte a timpului. Artista, cunoscută publicului român de când cânta în trupa A.S.I.A., a devenit, recent, mamă pentru prima dată. În timpul sarcinii, nu s-a expus deloc public, nicio fotografie cu burtica nu a fost postată pe paginile de socializare, astfel că mulţi au ajuns să creadă că artista a apelat la o mamă surogat şi că nu ar fi fost niciodată însărcinată.

Irina infirmă aceste zvonuri, spunând: "Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt gravidă, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a întrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi, oricum, nu suntem genul de cuplu care să se ducă la ziare să spună… dom'le, vom avea un copil. Dacă oamenii mă întrebau, le-aş fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Fetiţa se simte foarte bine şi e foarte cuminte. Râde tot timpul. O cheamă Scarlett Maria. Nu ne-am gândit la botez, pentru că soţul meu e foarte ocupat. O să vedem, probabil la sfârşitul lui aprilie, începutul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O să-l facem aici, în Ungaria, unde locuim, dar nu se ştie niciodată. Nu am hotărât nici măcar data. Oricum, va fi după Paşte. Copilul trebuie să fie creştinat. Nu ştim încă unde, aceste detalii vor fi puse la punct în curând. Micuţa s-a născut pe 2 februarie, a împlinit o lună. Nu sunt atât de obosită pe cât s-ar crede, pentru că am un copil foarte cuminte, foarte bun.

Pe cuvânt, doarme! Doarme chiar mult. Nu pot să spun că sunt foarte obosită. Oricum, dacă sunt, e o oboseală plăcută. S-a speculat că am apelat la o mamă surogat, dar nu e adevărat. Am fost foarte gravidă. Am avut o sarcină foarte frumoasă, am avut noroc. Nu mă pot plânge de absolut nimic", a declarat vedeta, la emisiunea "Vorbeşte lumea", de la Pro TV.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3119 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2018 17:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.