S-a votat cel mai bun baton de ciocolată din lume

S-a votat cel mai bun baton de ciocolată din lume

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fiecare are un baton preferat de ciocolată. Unora ne place cu alune, altora - cu caramel, în timp ce alţii ar vrea doar batoane simple de ciocolată.

Site-ul Ranker.com a făcut un sondaj pentru a afla care este cel mai iubit baton de ciocolată şi a aflat că pe primul loc se află KitKat, urmat de Twix şi Snikers.

Peste 100.000 de persoane şi-au spus părerea online, iar singurul criteriu a fost că ciocolata trebuie vândută ca baton.

KitKat are avantajul de a fi prezentă în mult mai multe ţări decât principalele sale competitoare, dar şi o strategie de marketing simplă, coerentă şi consistentă, după cum a declarat Andy Baxendale, consultant de marketing, pentru publicația Independent. În plus, este pe piaţă de atât de mult timp, încât se confundă cu perioada copilăriei multora dintre cei care şi-au exprimat votul. Istoria brandului începe în anul 1911. Chiar dacă a suferit diverse transformări de-a lungul timpului, a rămas în mintea clienților ca fiind napolitana crocantă îmbrăcată într-un strat de ciocolată, a relatat gustarte.ro.

Sursa foto: gustarte.ro

Citit 1623 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2018 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.