S-a votat cel mai bun baton de ciocolată din lume

S-a votat cel mai bun baton de ciocolată din lume
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fiecare are un baton preferat de ciocolată. Unora ne place cu alune, altora - cu caramel, în timp ce alţii ar vrea doar batoane simple de ciocolată.

Site-ul Ranker.com a făcut un sondaj pentru a afla care este cel mai iubit baton de ciocolată şi a aflat că pe primul loc se află KitKat, urmat de Twix şi Snikers.

Peste 100.000 de persoane şi-au spus părerea online, iar singurul criteriu a fost că ciocolata trebuie vândută ca baton.

KitKat are avantajul de a fi prezentă în mult mai multe ţări decât principalele sale competitoare, dar şi o strategie de marketing simplă, coerentă şi consistentă, după cum a declarat Andy Baxendale, consultant de marketing, pentru publicația Independent. În plus, este pe piaţă de atât de mult timp, încât se confundă cu perioada copilăriei multora dintre cei care şi-au exprimat votul. Istoria brandului începe în anul 1911. Chiar dacă a suferit diverse transformări de-a lungul timpului, a rămas în mintea clienților ca fiind napolitana crocantă îmbrăcată într-un strat de ciocolată, a relatat gustarte.ro.

Sursa foto: gustarte.ro

Citit 2338 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2018 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.