CARMEN BRUMĂ le învaţă pe mirese cum să arate perfect

CARMEN BRUMĂ le învaţă pe mirese cum să arate perfect
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Carmen Brumă vorbeşte despre cel mai nou program al ei, "Intră în rochia de mireasă", la scurt timp de la lansare. În continuare rezervată, atunci când vine vorba despre propria nuntă, Carmen ne-a spus cum s-a născut acest program, care sunt principiile sale de bază şi cum le ajută el pe viitoarele mirese să facă faţă stresului de dinainte de ziua cea mare şi să evite mâncatul compulsiv.

Reporter: De curând ai lansat programul "Intră în rochia de mireasă". Cum ţi-a venit ideea?

Carmen Brumă: De-a lungul timpului, am primit foarte multe mesaje de la femei care îşi doreau să slăbească, pentru a arăta mai bine în ziua nunţii lor. Ideea concretă mi-a venit însă cu ocazia pictorialului pentru Ghidul Miresei. Am realizat că nu există femeie căreia să nu-i pese cum arată în ziua nunţii şi că cele mai multe îşi doresc să încapă într-o rochie cu un număr mai mic. Aşa s-a născut programul "Intră în rochia de mireasa" by Carmen Brumă.

Rep: În cât timp l-ai conceput? Care sunt principiile care au stat la baza lui?

C.B.: În câteva săptămâni. Programul cuprinde opt săptămâni de dietă, cu trei mese şi o gustare pe zi. Este un program echilibrat, care nu exclude nicio grupă alimentară importantă şi care, pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, te învaţă să îţi construieşti o alimentaţie echilibrată şi corectă pe termen lung.

Rep: Se ştie că unul dintre modurile prin care viitoarele mirese fac faţă stresului este mâncatul compulsiv. Care sunt alternativele pe care le oferi?

C.B.: Am luat în calcul şi această manifestare a stresului şi din acest motiv am inclus trei mese şi o gustare în fiecare zi, astfel încât episoadele de mâncat compulsiv să nu existe. Dacă respecţi programul şi regulile generale, vei reuşi să slăbeşti fără eforturi foarte mari. Alimentele şi combinaţiile propuse sunt accesibile tuturor şi nu necesită ore întregi de gătit în bucătărie. Deja există în grupul de suport creat pe Facebook persoane care după două săptămâni au dat jos peste şase kilograme!

Rep: Am văzut că, imediat după lansarea noului tău program, s-au iscat scandaluri pe Facebook, iar unele domnişoare s-au grăbit să te atace. Cum primeşti criticile? După atâţia ani în atenţia publicului, te mai afectează?

C.B.: Nu aş numi scandal o reacţie singulară pe Facebook. Criticile pot fi un factor care să te ajute să evoluezi, cu condiţia să le priveşti ca pe un instrument de lucru normal şi să nu le laşi să pună stăpânire pe tine sau să ajungă cu adevărat la tine. Am ajuns într-o etapă în care criticile îmi sunt de ajutor.

Rep: Se spune că o mireasă este întotdeauna frumoasă. Ţi se pare că e obligatoriu ca o mireasă să fie 90/60/90?

C.B.: Nu cred în măsuri perfecte şi tipare de frumuseţe, ci în proporţii armonioase, echilibru între interior şi exterior şi cea mai bună variantă a fiecăruia, construită cu disciplină, ambiţie şi efort

Rep: Ai purtat, de curând, o rochie de mireasă într-o prezentare. Asta nu ţi-a dat idei?

C.B.: Am purtat 15 rochii de mireasă la şedinţa foto pentru Ghidul Miresei, iar toate rochiile au fost alese de mine. Singura idee care mi-a venit a fost cea legată de programul "Intră în rochia de mireasă" by Carmen Brumă.

Rep: Cum ar arată Carmen Brumă mireasă?

C.B.: Bine, sper.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2580 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Martie 2018 14:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.