Mihai Paraschiv şi Andreea Toma - campionii României la dans sportiv

Mihai Paraschiv şi Andreea Toma - campionii României la dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sala sporturilor "Constantin Jude" din Timişoara a fost, în weekendul trecut, gazda Cupei României la dans sportiv. În organizarea Federaţiei Române de Dans Sportiv, evenimentul a avut o echipă de arbitraj formată din 9 arbitri străini şi 3 români, iar în ring au fost prezente cele mai valoroase perechi ale momentului din România.

La acest concurs au participat şi cele mai valoroase perechi de la Clubul de Dans Sportiv Fantezia din Galaţi, care au confirmat aşteptările antrenorilor.

După prima zi de competiţie, perechea formată din Mihai Paraschiv şi Andreea Toma a urcat pe treapta a doua  a podiumului, iar Raul Faliboga şi Loredana Butea au ocupat locul 14 la secţiunea latino.

Cea de-a doua zi a demonstrat că perechile de la Fantezia sunt cele mai valoroase la secţiunea standard, la categoria de vârstă 12-13 ani. La această categorie, Raul şi Loredana au cucerit medalia de bronz, iar Mihai şi Andreea s-au clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, aducând acasă, pentru prima oară, Cupa României.

„Sunt foarte fericită pentru rezultatele obţinute de sportivii pe care-i antrenez. Evoluţia lui Raul şi a Loredanei a fost fantastică. Am avut ceva emoţii pentru Mihai şi Andreea, pentru că au avut  probleme în ultimele două luni. Se pare că am avut emoţii degeaba, iar rezultatele confirmă acest lucru”.

„Era singurul titlu care ne lipsea din vitrina clubului şi putem spune că anul 2009 a fost cel mai productiv, aducând la Galaţi cele mai importante trofee şi cele mai mari titluri pe care le putem obţine în România: campioni naţionali - standard, vicecampioni naţionali – latino, campioni naţionali - 10 dansuri etc.. Mai mult nici că se putea”, ne-a povestit, la întoarcere, domnişoara Andreea Adam, antrenorul principal al clubului.

Perechea gălăţeană formată din Mihai şi Andreea este singura din ţara noastră care a obţinut toate titlurile la juniori I.

„Vreau să-i felicit pe această cale pe sportivii pe care-i antrenez pentru devotamentul lor, pe părinţii sportivilor şi pe preşedintele clubului care a stabilit o strategie de pregătire perfectă”, a conchis Andreea Adam.

Îi felicităm pe toţi concurenţii şi le urăm mult noroc în continuare, la următoarele concursuri care vor avea loc atât în ţară, cât şi peste hotare.

Citit 1495 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.