Premiul III de la... Neghiniţă, pentru Gabriela Munteanu!

Premiul III de la... Neghiniţă, pentru Gabriela Munteanu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Recent, una dintre elevele noastre - Gabriela Raluca Munteanu, de la Şcoala nr. 25 „Petru Rareş” (clasa a III-a ) din Galaţi - a revenit acasă cu un nou premiu pentru cântec. A obţinut Premiul al III-lea la Festivalul  Naţional de Teatru, Muzică şi Dans „Neghiniţă” de la Bacău, la categoria de vârstă 8-9 ani.

O caracteristică a acestei competiţii este aceea că participanţii, îndeosebi copii şi tineri, au şansa să-şi dovedească calităţile nu numai de interpreţi ai muzicii uşoare, ci şi veleităţile de actori şi de dansatori. Doar cei care participă la toate cele trei secţiuni pot spera la Trofeul „Neghiniţă”.

Gabriela noastră a aflat de concurs nu cu mult timp înainte şi a participat doar la secţiunea interpretare, acolo unde se simţea stăpână. A obţinut un frumos loc III, iar acest premiu se adaugă celor pe care copila  cu nume şi chip de înger le-a obţinut până acum.  

La Bacău, Gabriela a cântat „Harul meu”, versurile Carmen Aldea Vlad, muzica Eugen Ungureanu. Harul Gabrielei este dar de Sus şi suntem convinşi că dacă îşi va înmulţi talentul, rezultatele se vor vedea în timp.

Deocamdată, Gabriela  face paşi importanţi, necesari oricărui om care doreşte să pună cântecul în slujba celor care îl ascultă. „Cântecul este un mod de a-i însenina pe oameni şi mă bucur că pot face acest lucru!, ne-a spus Gabriela. Într-o lume în care violenţa şi urâtul ne sufocă viaţa, încerc prin cântec să fac lumea mai bună!”   

Din primăvara acestui an, Gabriela Munteanu se pregăteşte cu Ana Condrea, soprană la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi şi  deja rezultatele se văd. Acest premiu vine la scurt timp după locul III obţinut de Gabriela la Costineşti, tot în această vară.

Succes, Gabriela, pentru că, într-o lume agresivă, cântecul cheamă mereu la frumuseţe. Ai învăţat această primă lecţie de la mentorul tău, distinsa soprană Ana Condrea!

Citit 1070 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.