„Ave Maria” în variantă românească

„Ave Maria” în variantă românească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primul videoclip al Mariei Crăciun ne va sensibiliza asupra unui fenomen grav: cerşetoria *

Între orele de şcoală şi pregătirile de la Focşani, Maria Cristina Crăciun este preocupată să aducă noutăţi în materie de cântec. În curând va realiza un videoclip ce va fi ilustrat cu melodia „Ave Maria”.

E vorba de sensibilul cântec care a fost premiat la Festivalul de la Mamaia în anii ’80, în interpretarea lui Gabriel Cotabiţă, pe versurile  Corinei Despot, muzica fiind semnată de Cornel Fugaru.

Inspirată de mesajul cântecului, ne referim la varianta în limba română, dar şi de realitatea imediată, tema videoclipului va fi o antiteză între viaţa unui copil bogat (de prinţ)  şi a unui copil sărac. Nu povestim scenariul, pentru că dorinţa realizatorilor este de a-l vedea în momentul lansării.

„Ideea este aceea de a-i sensibiliza pe ascultătorii şi pe privitorii la viitorul videoclip asupra unui fenomen tot mai întâlnit astăzi pe străzile noastre - cerşetoria”, ne-a spus Cătălina Crăciun, mama Mariei.  

Raportându-ne la mesajul cântecului şi la mesajul viitorului videoclip,  la tot mai mulţii copii care hoinăresc pe străzile şi prin canalizările noastre, n-ar fi rău dacă ar exista interes din partea unor factori sociali  pentru a pune cântecul în sprijinul unor activităţi filantropice.

Întrebare: Se încumetă cineva la aşa ceva?

Citit 1002 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.