Divorţează Anca Serea şi Adrian Sînă?

Divorţează Anca Serea şi Adrian Sînă?

O ruptură ar fi intervenit între cei doi de la un botez
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Despre Anca Serea şi Adrian Sînă se zvoneşte de la o vreme că ar fi la un pas de divorţ. Iată ce se întâmplă şi cum explică artistul situaţia.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt împreună de mulţi ani, timp în care au adus pe lume trei copii. Sunt consideraţi unul din cele mai admirate cupluri din showbizul românesc şi, cu toate acestea, de la o vreme au apărut zvonuri că ar fi în pragul divorţului. O ruptură ar fi intervenit între cei doi de la un botez la care ar fi trebuit să participe împreună. Mai exact, Anca nu şi-a mai făcut apariţia la eveniment, lăsându-şi soţul să o aştepte şi să petreacă apoi singur. S-a vehiculat atunci că cei doi s-ar fi certat, iar situaţia ar fi fost destul de gravă. Adi Sînă a explicat, în emisiunea lui Mihai Morar, că, în ziua respectivului botez, Anca plecase dimineaţă la coafor şi nu a mai sosit la eveniment. Avea telefonul închis, iar artistul a fost nevoit să o aştepte în faţa bisericii şi să rămână la botez singur. De vină a fost, spune el, faptul ca Ancăi i s-a făcut rău, ea având anemie severă şi confruntându-se des cu astfel de incidente. "A fost un moment ciudat, pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să îşi facă părul şi eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas şi fără baterie şi i s-a făcut şi rău. Stăteam în faţa bisericii şi încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat", a declarat Adi Sînă.

Anca vine să completeze spusele soţului său: "Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât ştiu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranţă, pentru că eu sunt îngerul lui păzitor şi sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am nişte episoade, din păcate, dar nu e nimic grav şi mi s-a făcut rău în ziua botezului".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1518 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2018 11:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro