Mircea Radu a ajuns la 50 de ani

Mircea Radu a ajuns la 50 de ani
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Mircea Radu, cel mai carismatic şi admirat bărbat din televiziunea autohtonă a anilor ’90-2000, a împlinit 50 de ani. Iată ce gânduri a avut la această aniversare.

Mircea Radu s-a făcut remarcat în lumea televiziunii la mijlocul anilor '90, când prezenta ştirile TVR. Tânăr şi carismatic, prezentatorul a devenit unul din favoriţii publicului feminin din România, iar, la finele anilor 90, a început să prezinte emisiunea de succes "Din Dragoste", la Antena 1.

A câştigat apoi, mulţi ani consecutivi, premii pentru "cea mai sexy vedetă masculină", precum şi pentru formatul TV pe care îl realiza. 

Anii au trecut, iar Mircea Radu a împlinit de curând o jumătate de veac.

"Când voi trece dincolo de miezul nopţii, voi intra în ziua mea; mai e puţin. Voi face cincizeci de ani. Nu mai sunt tânăr. Şi niciodată n-am să mai fiu. Dar am trăit, am văzut, am simţit fiecare minut din tot ce a fost - chiar şi despre cele neînchipuite mi-am făcut o idee. Ştiu cum sunt dorurile. Îmi vin repetitiv, din ce în ce mai des, înainte de somn, scene din copilărie. Sunt imagini fără sonor, în altele se râde colorat şi zgomotos.

Timpul vindecă orice - am auzit asta des. Nu-i adevărat, timpul nu vindecă nimic pentru că amintirile nu pleacă din nimeni, niciodată. Se poate trăi ca mort, umblând fără ţintă şi sens, o umbră care şterge zidurile pe lângă care trece. Am fost o umbră. Dragostea. Da, ştiu cum e. Are un infinit de feţe. De stări. De profunzimi. Nu seamănă cu nimic din ce ai visat vreodată şi din ce ai gândit treaz; singura legătură cu creierul e că imaginile pe care, zice-se, le vei plăsmui în ultimele clipe, vor fi despre iubire. Una dintre acestea va fi cea de-acum câteva ore când am dansat cu copiii mei purtaţi pe braţe în timp ce mama lor stătea pe canapea, râzând a drag, cu gura până la urechi. Cu Dumnezeu e cel mai simplu - dacă nu mi-am pierdut minţile până acum, prin toate câte am trecut, El trebuie să existe. Mai sunt câteva minute până fac cincizeci de ani. Nu mai sunt tânăr şi niciodată n-am să mai fiu. Dar nu îmi mai este teamă de nimic", a scris Mircea Radu, pe pagina sa de socializare.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Citit 2060 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2018 15:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.