Adela Popescu a născut al doilea copil

Adela Popescu a născut al doilea copil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adela Popescu a născut. Vedeta a adus pe lume, la sfârşitul săptămânii trecute, un băieţel, cel de-al doilea copil pe care îl are cu Radu Vâlcan. Iată ce greutate a avut micuţul la naştere şi ce spun cei doi părinţi despre numele la care s-au gândit pentru cel mic.

Aşteptarea a luat sfârşit. Adela Popescu a adus pe lume, duminica trecută, cel de-al doilea copil. După un travaliu care a durat cinci ore, vedeta a născut la o maternitate din Bucureşti, aducând pe lume un băieţel. "Gataaa! Uraaaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieşit din sală, după cinci ore de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simţiţi şi voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că "flăţiolul" e bine, sănătos, voios şi mâncăcios. Vă pupăm toţi patru!", a scris vedeta pe pagina sa de socializare, în dreptul unei fotografii realizate pe patul de spital după naştere.

A doua zi după eveniment, actriţa a declarat pentru Pro TV: "S-a născut ieri dimineaţă, la 10,16. Alexandru a fost la 11,06. E frumuşel ca tatăl. Am mai primit şi câteva remarci, cum că ar semănă şi cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaştri. I-a adus şi frăţiorul o jucărie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frăţior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reuşit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate".

Bebeluşul a avut la naştere 3,420 kilograme şi lungimea de 51 centimetri.

Soţul vedetei, Radu Vâlcan, i-a fost alături şi a transmis, la rândul său, pe Instagram mesajul: "După ce că este epuizată, frumoasă şi superbă, mă mai şi sprijin pe ea de emoţii! Vă iubesc!".

Băiatul lor cel mare, Alexandru, şi-a văzut deja frăţiorul mai mic. Conform spuselor părinţilor lui, Alexandru l-a mângâiat pe cel mic şi i-a oferit o jucărie.

Cei doi soţi s-au decis, se pare, asupra numelui pe care îl va purta micuţul, însă nu îşi doresc să îl divulge momentan. "Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine", a declarat Radu Vâlcan, pentru Antena Stars.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3998 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 19:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.