AMI, concurentă în cel de-al treilea sezon ”Exatlon”

AMI, concurentă în cel de-al treilea sezon ”Exatlon”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, la ora 20,00, la Kanal D va debuta cel de-al treilea sezon al celui mai iubit reality sportiv din România, "Exatlon". Competiţia televizată va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi.

Zece "Faimoşi" şi zece "Războinici" vor lua drumul Republicii Dominicane, unde se vor duela pe trasee dificile, totul pentru marele premiu de 100.000 de euro şi pentru apreciarea a milioane de fani.

Printre membrii echipei "Faimoşilor" se numără artistul Mario Fresh, atleta olimpică Andreea Arsine, iar lista continuă cu una dintre cele mai apreciate cântăreţe din ţară, AMI, care este hotărâtă să demonstreze că esenţele tari se ţin în sticluţe mici.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale, care s-a auzit pentru prima dată în superhitul "Trumpet Lights", piesă care a ajuns rapid la inimile publicului român. Au urmat proiecte precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu’ nu mă ia". Colaborările dintre Grasu XXL şi AMI la piese precum "Deja Vu" sau "3 lucruri" au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica "Un actor grăbit" a sensibilizat publicul. Cea mai recentă colaborare a artistei, "Sunt bine", cu Tostogan’S, a fost şi ea apreciată, reuşind să strângă peste trei milioane de vizualizări.

"În adolescenţă, am trecut printr-o perioadă în care eram mereu subestimată din cauza înălţimii, chiar şi în cariera mea de artist mi s-a spus că sunt prea mică şi că nu voi reuşi niciodată să răzbat. Iniţial, am fost demoralizată şi au început frustrările. Dar, cu timpul, am privit latura pozitivă a acestor provocări şi mi-am dat seama că reprezintă un atu spre a mă ambiţiona să lupt şi să îmi demonstrez, mie în primul rând, că această «imperfecţiune» este ceea ce mă face specială. E vorba despre acceptare, iubire de sine şi curajul de a fi mereu autentic", a spus AMI.

Frumoasa artistă este pasionată de fitness şi adepta unui stil de viaţă echilibrat, sănătos.

Nu rataţi, din 12 ianuarie, de la ora 20,00, la Kanal D, cea mai fascinantă competiţie sportivă televizată, "Exatlon".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3519 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2019 16:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.