Anda Adam - în juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!”

Anda Adam - în juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În cea de-a treia săptămână a celui mai iubit show de fashion din România, “Bravo, ai stil!”, difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 23,00, la Kanal D, celor trei juraţi ai emisiunii li s-a alăturat Anda Adam, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România.

În cele patru ediţii, Anda Adam va avea drepturi depline de jurat şi va acorda puncte, în funcţie de cât de bine vor reuşi cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic. Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din România, lansând de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri în topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din ţară.

Din această săptămână, în cele patru zile în care se va afla la masa juraţilor de la „Bravo, ai stil!”, fanii emisiunii o pot urmări pe frumoasa vedetă şi în această postură, aceea de a comenta şi juriza vestimentaţiile concurentelor care aspiră la titlul de Cea mai stilată femeie din România: “Îmi place foarte tare această postură, am nişte colegi foarte faini. Aş vrea să fiu mai des jurat. La «Bravo, ai stil!» îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce priveşte momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii“, spune Anda Adam despre cea mai nouă experienţă a ei, cea în calitatea de jurat al emisiunii.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2350 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2019 13:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.