”Aquaman” ar putea da startul unor filme horror cu monştri din adâncuri

”Aquaman” ar putea da startul unor filme horror cu monştri din adâncuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

DC Comics şi Warner Bros. au avut un parte de un succes mai mult decât notabil cu "Aquaman", ale cărui încasări globale au ajuns la 1,1 miliarde de dolari. Tonul mai lejer şi carisma lui Jason Momoa au provocat entuziasmul fanilor şi au determinat criticii să întâmpine cu mai multă bunăvoinţă blockbusterul. Popularitatea neaşteptată le va da cu siguranţă de gândit şefilor studiourilor Warner pentru când vor aproba intrarea în producţie a noi ecranizări DC.

Dar, până atunci, iată o veste la care nu se aştepta nimeni: a primit undă verde "The Trench", un spin-off horror a cărui acţiune va fi plasată în adâncurile populate de monştrii pe care Aquaman îi înfruntă pentru a ajunge la tridentul ce i-ar valida poziţia de lider al Atlantidei. Scenele din film, în care eroul şi Mera (Amber Heard) înfruntă mii şi mii de creaturi monstruoase, au fost lăudate pentru efectele spectaculoase.

Detalii despre subiect nu au fost făcute publice, dar cei de la "The Hollywood Reporter" spun că niciunul dintre eroii din Aquaman nu îşi va face apariţia în spin-offul scris de debutanţii Noah Gardner şi Aidan Fitzgerald. Asta nu înseamnă deloc că, dacă horrorul are succes, protagoniştii acestuia nu-şi vor face loc în continuările lui Aquaman.

Filmul este produs de James Wan, un specialist al genului horror: a debutat cu primul "Saw" şi a regizat, scris sau produs seriile "The Conjuring", "Insidious" şi "Annabelle". El a produs şi "The Curse of La Llorona", horror care se va lansa în România pe 19 aprilie.

Citit 1758 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 23:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.