Cabral va prezenta "Cântă acum cu mine"

Cabral va prezenta "Cântă acum cu mine"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pro TV va lansa pe 3 martie noul show "Cântă acum cu mine", prezentat de Cabral şi unde Loredana joacă un rol foarte important. Iată despre ce este vorba!

Pro TV a început anul cu dreptul, mulţumită succesului de care se bucură producţiile "Ferma" şi "Românii au talent". La începutul lunii martie se va lansa însă un nou proiect, care, cel puţin în promo şi în varianta internaţională, arată spectaculos. Este vorba de "Cântă acum cu mine", un show de divertisment, care a fost filmat pe platourile din Varşovia, Polonia. Este vorba de un concurs atipic de talente în domeniul muzicii. Concurenţii sunt apreciaţi de un juriu format din 100 de muzicieni, conduşi de "Regina" Loredana Groza. Aceştia sunt aşezaţi într-o gradenă spectaculoasă, ca un zid imens, de unde fiecare apreciază actul artistic al concurenţilor în propria maniera. ""Cântă acum cu mine" e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă şi mai mult. În emisiune sunt 100 de specialişti din zona muzicală, oameni care ştiu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 juraţi… Avem 100! 100 de păreri, 100 de aşteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulţumit, greu de convins, dar şi dacă reuşeşti, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!", declară Cabral, prezentatorul show-ului.

Loredana, căpitanul juraţilor, adaugă: ""Cântă acum cu mine" este un show revoluţionar, datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoţie, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul şi le doreşte atunci când cumpără un bilet la un spectacol şi vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!".

Printre membrii juriului se află şi foşti participanţi la "Vocea României" sau "Românii au talent", printre care şi Julie Mayaya, Seredinchi, dar şi personaje excentrice, travestiţi, precum Rusty sau Alexander White, un influencer care impresionează pe social media cu machiajele excentrice şi hainele feminine pe care le poartă.

Citit 2109 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 19:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.