Cum se descurcă Anca Serea cu cinci copii

Cum se descurcă Anca Serea cu cinci copii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anca Serea reuşeşte să se descurce cu creşterea celor cinci copii ai săi, având sprijinul unei femei de încredere. Iată despre cine este vorba!

Anca Serea are cinci copii, cu vârste între 3 şi 18 ani, şi a fost de multe ori considerată “mamă eroină din showbizul românesc”, declarând în mai multe rânduri că este pregătită să aducă pe lume şi mai mulţi copii. Mulţi se întreabă cum reuşeşte să aibă grijă de ei, ţinând cont că este zi de zi ocupată cu proiecte care o ţin departe de casă şi de grija celor mici.

Vedeta a apelat la un moment dat la o bonă, însă a decis că soluţia cea mai bună este să se bazeze pe mama ei. Aceasta locuieşte într-una din cele două case “în oglindă” pe care vedeta le are alături de soţul ei, Adrian Sîna.

“Avem două case. Într-una locuieşte mama mea, care mă ajută foarte mult. Şi în cealaltă noi, cu copiii. Ea găteşte de cele mai multe ori pentru toată lumea. Mă ajută cu cei mici, uneori chiar şi la teme. Facem nişte sacrificii şi muncim pentru ei, pentru că nu se poate dacă nu munceşti şi nu faci eforturi. M-a ajutat Dumnezeu să am o familie numeroasă. Să fie şi copiii reuşiţi, potoliţi şi cu mama lângă mine. Nu ştiu cum se vede din afară, dar noi suntem foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem şi pentru ceea ce ni se întâmplă. Când am avut cele mai negre momente în viaţă şi am rămas singură cu doi copii, crede-mă că nu a fost nimeni ca să-mi bată la poartă în afară de mama şi de fratele meu”, a declarat vedeta, într-o emisiune tv.

Citit 1488 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 19:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.