Elena Gheorghe locuieşte într-un apartament

Elena Gheorghe locuieşte într-un apartament
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deşi poate v-aţi aştepta să locuiască într-o vilă undeva prin zona de nord a capitalei, Elena Gheorghe locuieşte, împreună cu soţul şi copiii ei, într-un apartament frumos dintr-un cartier cunoscut al Bucureştiului.

Elena Gheorghe este, la momentul actual, una dintre cele mai bine cotate artiste din industria muzicală românească. Lansează hit după hit, iar concertele curg pe bandă rulantă. Aşa că, din punct de vedere financiar, Elena cu siguranţă şi-ar fi permis să locuiască într-o vilă de lux din zona de nord a capitalei.

Preferă să trăiască însă, alături de soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună, într-un apartament frumos dintr-un cartier obişnuit al Bucureştiului, în apropiere de un mall cunoscut.

Apartamentul Elenei Gheorghe se află la etajul 11 al unei clădiri noi de locuinţe. Este o casă luminoasă şi primitoare, în care artista spune că se regăseşte şi se linişteşte întotdeauna.

„Pentru fiecare lucru din casa asta am alergat personal, eu şi Cornel. Mare parte din mobilier e făcut pe comandă şi aici mă refer mai ales la bucătărie şi dressinguri. Cel mai greu ne-a fost să alegem parchetul şi tapetul. Erau 1.540 de modele şi voiam ceva cu personalitate. Până la urmă am ales ceva foarte vesel, care ne reprezintă”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru revista VIVA!.

Graţie faptului că apartamentul este situat tocmai la etajul 11, priveliştea, mai ales pe timp de noapte, este una superbă.

„Dedesubt stă un tip tânăr care e obişnuit cu muzica tare din cluburi, în dreapta avem nişte super vecini din Chişinău care nu s-au arătat niciodată deranjaţi de zgomot, iar vizavi stă sora mea, care are şi ea un băieţel, pe Lucas, şi suntem mereu unii la alţii. Imaginează-ţi doi băieţei care se joacă, Cornel care studiază la trombon, eu care fac vocalize sau învăţ vreo piesă nouă, prieteni prin casă… Cam aşa arată seara perfectă în familie”, a mai dezvăluit Elena Gheorghe, menţionând că locul ei preferat din casă este living-ul, acolo unde domneşte o pianină.

Apartamentul este unul cu etaj şi scară interioară, iar scara duce către dormitoare.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4034 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.