Blockbuster aşteptat cu sufletul la gură. ”Avengers: Endgame”, cel mai spectaculos final din seriile Marvel

Blockbuster aşteptat cu sufletul la gură. ”Avengers: Endgame”, cel mai spectaculos final din seriile Marvel
"Avengers: Endgame" încheie faza a treia a filmelor Marvel
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru a fi siguri că sporesc suspansul şi că nu vor oferi spoilere, starurile din “Avengers:Endgame” dau, în aproape fiecare interviu de promovare a filmului, foarte puţine detalii legate de ce s-a întâmplat la filmări, de momentele importante din film, etc. Cu toate astea, unele remarci ale actorilor nu fac decât să alimenteze şi mai mult entuziasmul fanilor înrăiţi, dar şi nerăbdarea de a vedea filmul. Ce e drept, când citiţi asta, filmul va fi fost deja lansat în cinematografe, pentru că avanpremiera a avut loc pe 25 aprilie.

Robert Downey Jr, cel care îl interpretează pe Omul de Oţel, a oferit recent o declaraţie care suscită şi mai mult interesul fanilor, într-un interviu acordat publicaţiei online britanice "The Upcoming". „Ultimele opt minute din "Avengers: Endgame" sunt cele mai bune minute de final din întregul Univers Cinematografic Marvel. Toţi eroii sunt prezenţi, într-un fel sau altul”, a menţionat el.

Actorul este singurul dintre colegii săi de platou care au primit integral scenariul filmului încă de la început; pentru a-i feri să dea spoilere, realizatorii au trimis celorlalţi actori doar acea parte în care apărea personajul lor.

Cu toate precauţiile realizatorilor, la începutul acestei săptămâni, cinci minute din "Endgame" au „scăpat” online - după o înregistrare făcută în timpul unei vizionări în avanpremieră - subminând întrucâtva eforturile de a nu strica în niciun fel plăcerea fanilor de a afla ce se întâmplă după pocnitul din degete al lui Thanos.

Regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au adresat la scurtă vreme o rugăminte fanilor, într-o scrisoare oficială pe care au semnat-o personal şi au postat-o online. „Noi doi, alături de toţi cei implicaţi în producţia lui Endgame, am lucrat continuu în ultimii trei ani, iar singura noastră dorinţă a fost aceea de a oferi o concluzie surprinzătoare şi emoţionantă sagăi Infinity War. Când veţi vedea Endgame la cinema, în săptămânile următoare, vă rugăm să nu le stricaţi altora bucuria descoperirii dând spoilere, aşa cum nici vouă nu v-ar face plăcere să vi se facă”, au scris aceştia.

Citit 1002 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 18:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.