Al patrulea film ”Thor”, în cărţi

Al patrulea film ”Thor”, în cărţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe fondul aşteptării ultimului film din seria a III-a a filmelor cu supereroi Marvel, “Avengers: Endgame”, fanii nu pot să nu se întrebe care este viitorul filmelor Marvel, dar şi ce personaje vor continua aventurile pe marile ecrane după înfruntarea dramatică cu Thanos. Iar primele indicii vin de la Tessa Thompson, interpreta lui Valkyrie din Thor.

Ea a vorbit într-un interviu acordat recent publicaţiei LA Times despre o nouă peliculă Thor cu Chris Hemsworth: „Am auzit că există o propunere de scenariu pentru un nou film Thor. Nu ştiu cât de reală este această informaţie, însă asta am auzit, că sugestia a fost înaintată. Cred că ideea este să îl readucă la cârmă pe Taika Waititi”, a spus ea.

Cineastul neozeelandez de 43 de ani, care a regizat "Ragnarok" în 2017, mai are în filmografie peliculele "What We Do in the Shadows", "Hunt for the Wilderpeople" şi un episod din viitorul serial "Star Wars The Mandalorian", ce va fi difuzat pe Disney+. În noiembrie îşi va lansa noul film - comedia-dramă de război "Jojo Rabbit".

Producătorii filmelor Marvel nu au vorbit încă, în mod oficial, despre ce se va întâmpla după "Avengers: Endgame" şi este de aşteptat ca astfel de informaţii să apară abia după lansarea lui "Spider-Man: Far From Home".

Citit 447 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro